Poslovni seminari

Osposobite se i unaprijedite svoja znanja u izradi i uređivanju dokumenata, tabličnih izračuna, grafikona i baza podataka. Naučite izrađivati atraktivne prezentacije. Iskoristite napredne mogućnosti uredskih alata.

Mogućnosti EU financiranja za mala i srednja poduzeća

U programskom razdoblju Kohezijske politike EU 2014-2020., malim i srednjim tvrtkama, uključujući i obrte, otvorene su kroz Europske strukturne i investicijske fondove brojne mogućnosti financiranja razvoja poslovanja. Od ulaganja u novu proizvodnu opremu i proizvodne kapacitete, investicija u početna ulaganja povezana s izgradnjom novih ili postojećih hotela, do razvoja i komercijalizacije inovacija i uvođenja informacijskih i komunikacijskih tehnologija u poslovanje.

Content marketing - radionica

Naučite komunicirati s potrošačima na drugačiji način. Tradicionalnim marketingom tražite kupca, dok u slučaju content marketinga kupac traži proizvod. Svrha content marketinga je dati odgovore na pitanja korisnika, dati mu rješenje problema, educirati ga i pomoći mu u odabiru Content marketing podrazumijeva komunikaciju putem blogova, infografika, e-bookova i ostalih sadržaja kojima se privlači pažnja korisnika.

Osposobljavanje za rad na računalu

Kako u što kraćem vremenu postati informatički pismen? Čini Vam se da nikada neće savladati početne poteškoće u radu na računalu. Imamo rješenje za Vas: seminar za početnike (Osnove Windows-a, Word i internet). Seminar je namijenjen polaznicima svih dobnih skupina koji se prvi put susreću s PC računalom te onima koji imaju djelomično znanje i žele ga unaprijediti

Microsoft Word - pisanje i obrada teksta

Microsoft Word je specijalizirani program za pisanje i oblikovanje tekstualnih dokumenata. Jednostavan je za korištenje pa početnici vrlo lako mogu savladati njegove osnovne funkcije. Često se koristi u uredskom poslovanju ne samo kod jednostavnog unosa teksta već i kod umetanja tablica i raznih objekata, zaglavlja, podnožja i sl.

Microsoft Excel - izrada tabličnih proračuna

Microsoft Excel je najčešće korišteni program za izradu tabličnih proračuna. Ako ne želite gubiti dosta vremena na izradu tabličnih proračuna ručnim načinom onda je Microsoft Excel pravo rješenje za Vas. Namijenjen je poslovnim tajnicama, službenicima u prodaji, računovodstvu i svima koji trebaju raditi izračune i voditi evidencije.

Microsoft Internet Explorer & Outlook

Internet je globalna mreža ("mreža svih mreža") s nebrojenim dostupnim informacijama i njegovo korištenje smatra se obaveznim u današnje vrijeme. Za brzu razmjenu informacije s drugim korisnicima e-mail se nametnuo kao standard za brzo komuniciranje i više je nego alternativa za klasičnu poštu. Oni koji ne koriste internet već sada su uskraćeni u neiskorištavanju mnogih korisnih stvari koje on pruža. Suvremeni svijet je nezamisliv bez interneta, postanite i Vi njegovi vjerni korisnici.

Microsoft Powerpoint - izrada prezentacija

Izrada prezentacija je je najvažniji korak u promociji vlastitig proizvoda, usluge, ideje ili poslovnog plana u suvremenom poslovanju. Microsoft PowerPoint je jednostavan program za korištenje, naročito uz prethodno poznavanje Microsoft Word-a.

Microsoft Word - napredno korištenje

Dobro poznavanje alata i mogućnosti Microsoft Worda nam uvelike olakšava rad i proširuje vidike što sve možemo napraviti sa radnim dokumentom. Ukoliko pišemo dokument koji će imati različita zaglavlja i podnožja koristimo sekcije, ukoliko imamo više naslova i podnaslova, nameće nam se rad sa stilovima koji kasnije iskorištavamo za izradu automatskog sadržaja cijelog dokumenta. Rad sa predlošcima je još jedna od automatizacija za ubrzavanje pisanja više dokumenata koji su gotovo isti, ali se razlikuju u pojedinim dijelovima.

Seminar je priprema za polaganje ECDL ispita - Modul AM3 – Napredna obrada teksta.

Microsoft Excel - napredno korištenje

Osnovna znanja Microsoft Excel-a ponekad nisu dovoljna u rješavanju određenih problema. Samo neke od stavki koje će Vam sigurno trebati u tim trenucima su: uvjetno oblikovanje, zaštita radnog lista, filtriranje podataka, rad sa složenim funkcijama ili korištenje makronaredbi za automatiziranje određenih radnji. U naprednom radu sa Excelom nećete moći izbjeći ni korištenje pivot tablica ili rad sa scenarijima. Sve navedeno je neophodno za bolju analizu i organiziranost vaših podataka.

Seminar je priprema za polaganje ECDL ispita - Modul AM4 – Napredne tablične kalkulacije.

Microsoft Word - ekspertni seminar

Želite li zaokružiti znanje gotovo svih mogućnosti Microsoft Worda, seminar ekspertno korištenje upravo to pruža uz naravno prethodno predznanje seminara Microsoft Word – pisanje i obrada teksta i Microsoft Word – napredno korištenje. Imate li potrebu da više ljudi radi na jednom dokumentu ili želite automatizirati slanje skupnog pisma sa izvorom podataka kontakata iz Microsoft Accessa, Excela ili Outlooka. Kako koristiti makronaredbe? Sve navedeno će Vam uvelike ubrzati uredsko poslovanje i uštedjeti dragocjeno vrijeme.

Microsoft Excel - ekspertni seminar

Analiza podataka, izračuna, grafikona, u poslovanju je neophodna stavka pri donošenju različitih odluka. Velike količine podataka koje pohranjujemo unutar Microsoft Word-a, Access-a, Outlook-a i korištenje podataka sa Interneta (npr. analiza bankovnih transakcija) ponekad zahtjeva uvoz u Excel za naknadnu analizu. Takvi, uvezeni podaci znaju pričinjavati probleme u našim proračunima ukoliko se ne pročiste, a upravo nam ugrađene funkcije Excela pružaju veliku pomoć. Također, često imamo zahtjev za zajedničkim radom više korisnika na radnoj knjizi, a Excel nam efikasno pomaže u praćenju, prihvaćanju ili odbijanju tuđih radnji.

Microsoft Access - napredno korištenje

Seminar je namijenjen korisnicima sa prethodnim znanjem korištenja i kreiranja baze (Access), a koji žele nadopuniti znanja o korištenju baza u mrežnom okružju, održavati baze i biti osposobljeni kao administrator baze vršiti dodjelu dozvola, kreirati korisnike i grupe na bazi te vršiti manipulacije s podacima koristeći se VBA (Visual Basic for Application).

Korištenje uredskih aplikacija u knjigovodstvu

Od kada je trgovine od tada je i knjigovođa. Bilo kakvo poslovanje, od kućnog obrta do velikih korporacija, neizbježno uključuje sustavno vođenje računovodstvene dokumentacije. No, ono što je nekad bio arak papira i olovka, danas je računalo! Modernizacija današnjeg računovođe, neizbježno implementira programsku podršku koja neizmjerno olaškava i ubrzava svakodnevno poslovanje. Od unosa i obrade podataka, preko izrade izvještaja i njihove distribucije u elektronskom obliku.

Napredno korištenje interneta

Internet je globalna mreža ("mreža svih mreža") sa nebrojenim dostupnim informacijama i njegovo korištenje smatra se obaveznim u današnje vrijeme. Oni koji ne koriste internet već sada su uskraćeni u neiskorištavanju mnogih korisnih stvari koje on pruža. Npr. besplatno telefoniranje putem Skyp-a, plaćanje računa putem interneta i sl.

Microsoft Outlook - poslovne komunikacije

U današnjem brzom tempu poslovanja, za moderno komuniciranje i besprijekornu organizaciju posla neophodno je korištenje programa Microsoft Outlook. Program je namijenjen svim poslovnim ljudima. Microsoft Outlook je izrazito opsežan program i ukoliko dobro upoznamo rad sa njime, uvelike će nam pomoći u komunikaciji i organizaciji vremena. Bez Microsoft Outlooka nema uspješnog vođenja poslovanja gotovo u svim gospodarskim granama, a oni koji uspješno posluju bez njega trebali bi biti svjesni da bi im se poslovanje još više poboljšalo njegovim korištenjem.

Microsoft Access - relacijske baze podataka

Bavite li se bilo kakvim poslovanjem, a nemate bazu podataka sigurno ste puno puta zaključili da bi je trebali imati jer želite vaše podatke čuvati na jednom mjestu i imati brzi pristup do njih sa mogućnošću ažuriranja, pretrage i nadodavanja novih.

Microsoft Excel - statistika u poslovanju

Statistika je nezamjenjiv instrument u poslovanju mnogih poduzeća, državnih institucija i raznih organizacija. Da bi nam razna izvješća bila točna potrebno je na pravilan način koristiti podatke, na osnovu istih izračunavati razne pokazatelje sadašnjeg poslovanja i predviđati buduće te na taj način ostvariti prednost u odnosu na konkurenciju

Microsoft Excel - poslovno odlučivanje

Odlučivanje je važan i možda najteži dio posla svakog menadžera. U današnjem poslovnom okruženju menadžeri su prisiljeni donositi odluke u izuzetno zahtjevnim uvjetima (kompleksnost poslovnih problema, borba s konkurencijom i globalnom krizom, manjak vremena...) Stoga u modernom poslovanju, posebno elektroničkom poslovanju, kvantitativne metode za potporu odlučivanju postaju sve važnije, a tablični kalkulatori, poput Excela, su najbolji alat za njihovu primjenu. 

Osnove rada PC racunala i Microsoft Windows

Računala su danas postala neizostavni dio našeg života. Imate dojam da ga svi koriste. Konačno ste ga i Vi kupili i odlučili postati informatički pismeni. I što sad? Ne znate od kud početi? Možda je najbolje da počnete od seminara "Osnove rada PC računala i Microsoft Windows" koji je namijenjen polaznicima koji se prvi put susreću s PC računalom i onima koji imaju djelomično znanje i žele ga unaprijediti.

Osnove informacijske tehnologije

Kako je danas nemoguće živjeti i raditi bez informacijskih tehnologija onda smo kreirali seminar kako bi polaznke uputili u osnovne pojmove kao što su hardver i softver, povijesni razvoj računala te ostale pojmove vezane uz informacijske tehnologije. 

  • Sve
  • Zagreb
  • Split
24 listopad 20:00h
Strani jezici

Ruski jezik A1.1

PON. I SRI.

ZG
990Kn
24 listopad 20:35h
Strani jezici

Portugalski jezik A1.1

PON. i SRI.

ST
24 listopad 20:35h
Strani jezici

Poljski jezik A1.1

PON. i SRI.

ST
25 listopad 17:00h
Poslovni seminari

Osposobljavanje za rad na računalu

WINDOWS, WORD i INTERNET

ST
900 kn
25 listopad 17:00h
Programi obrazovanja

Računalni operater

PROGRAM OBRAZOVANJA

ST
26 listopad 17:00h
Poslovni seminari

MS Excel - napredno korištenje

SRI i PET

ZG
420Kn
26 listopad 18:30h
Poslovni seminari

MS Excel - izrada tabličnih proračuna

SRI i PET

ZG
300Kn
03 studeni 16:30h
Specijalizirani seminari

AutoCAD 2D - crtanje u ravnini

UTO. i ČET.

ST
povoljno
03 studeni 20:00h
Engleski jezik

Konverzacijski engleski A2

UTO I ČET

ZG
300 KN
11 studeni 18:00h
Engleski jezik

Business english (B1/B2)

PETAK

ZG
24 listopad 20:00h
Strani jezici

Ruski jezik A1.1

PON. I SRI.

ZG
990Kn
26 listopad 17:00h
Poslovni seminari

MS Excel - napredno korištenje

SRI i PET

ZG
420Kn
26 listopad 18:30h
Poslovni seminari

MS Excel - izrada tabličnih proračuna

SRI i PET

ZG
300Kn
03 studeni 20:00h
Engleski jezik

Konverzacijski engleski A2

UTO I ČET

ZG
300 KN
11 studeni 18:00h
Engleski jezik

Business english (B1/B2)

PETAK

ZG
24 listopad 20:35h
Strani jezici

Portugalski jezik A1.1

PON. i SRI.

ST
24 listopad 20:35h
Strani jezici

Poljski jezik A1.1

PON. i SRI.

ST
25 listopad 17:00h
Poslovni seminari

Osposobljavanje za rad na računalu

WINDOWS, WORD i INTERNET

ST
900 kn
25 listopad 17:00h
Programi obrazovanja

Računalni operater

PROGRAM OBRAZOVANJA

ST
03 studeni 16:30h
Specijalizirani seminari

AutoCAD 2D - crtanje u ravnini

UTO. i ČET.

ST
povoljno
Dodatne informacije