CoWorking space - Najam učionica - old

Nudimo ti najam svojih suvremeno opremljenih učionica u centru grada. 

Javi nam se!

Prilagodi poslovanje svojim potrebama i brže postigni željeni cilj! Iznajmi učionicu sa svom potrebnom opremom na čak mjesec dana. 

Rezerviraj probni sat

Imaš li genijalnu ideju za radionicu koja bi uistinu koristila tvojim klijentima, ali nemaš prostor u kojem ju možeš kvalitetno izvesti? Jesi li opet odgodio važnu prezentaciju ili sastanak jer nikako ne možeš pronaći prostor koji ima svu potrebnu tehnologiju da prezentiraš svoje ideje?

Ako se ovo odnosi na tebe ili ti iz bilo kojeg drugog razloga povremeno treba moderno uređen prostor s dostupnom opremom za korištenje (poput računala, projektora, ploče itd.), EdukaCentar ima rješenje za tvoj izazov. 

EdukaCentar nalazi se na atraktivnim lokacijama u gradskim centrima Zagreba i Splita. Naše učionice opremljene su računalima, projektorom, pločom i pripadajućim dodacima. Bilo da organiziraš sastanak ili predavanje naše su učionice pravo mjesto za to.

Cijena: najam na mjesec dana - 1.000kn tijekom radnog vremena ustanove

Najam učionice

Prijavi se putem sljedećeg obrasca

Opis učionica u Zagrebu

Učionica 2: Do 15 sjedećih mjesta ovisno o postavi + predavačko mjesto, projektor i platno, ploča za pisanje

Učionica 1: kapacitet 10 polaznika (stolice i radni stolovi) + predavačko mjesto, projektor i platno, ploča za pisanje

Učionica 3: 10 mjesta + predavačko mjesto s računalom, projektor i platno, ploča za pisanje

Soba za sastanke: 2 sjedeća mjesta za stolom, ploča za pisanje

Opis učionica u Splitu

Učionica 1: 15 mjesta sa stolovima + predavačko mjesto s laptopom, 10 računala, projektor i platno, ploča za pisanje

Učionica 1

Učionica 2: 10 stolaca s preklopnim pisaćim podloškom + predavačko mjesto s laptopom, projektor i platno, ploča za pisanje

Soba za sastanke 1

Učionica 3: 8 mjesta sa stolovima + predavačko mjesto s laptopom, računalo, projektor i platno, ploča za pisanje

 

Kako unajmiti učionicu?

Preporučujemo ti da nam se obratiš mailom, telefonom ili nas osobno posjetiš. Zajedno ćemo dogovoriti učionicu, raspored, uvjete i termin najma kako bi bio siguran da će sve izgledati onako kako si ti zamislio.

Rezerviraj termin i dočekaj svoje polaznike na radionici s kojom se možeš ponositi. Daj sve od sebe da im preneseš znanje i doneseš vrijednost u njihove živote, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo!

Zašto održati svoje sljedeće predavanje u EdukaCentru?

 • Atraktivna lokacija. Izazovno je doći do nekretnine u samom centru grada. U EdukaCentru možeš održavati svoje radionice i predavanja na idealnoj lokaciji za svoje buduće polaznike.
 • Moderno dizajnirane i opremljene učionice. Naše učionice već su potpuno opremljene i spremne za polaznike. Na tebi je samo da dođeš i kreneš raditi ono što ti najbolje ide, bez razmišljanja o uređenju i funkcionalnosti prostora. Za to ćemo se mi pobrinuti!
 • Održavanje prostora. Ako odabereš učionice u EdukaCentru za svoje sljedeće predavanje, ne moraš gubiti vrijeme na održavanje opreme i prostora. Sve te već čeka u savršenom stanju spremno za rad.
 • Intimni rad i mogućnost individualnog pristupa. Zbog svog dizajna i rasporeda, učionice u EdukaCentru omogućuju rad u manjim grupama gdje svaki polaznik može dobiti maksimalnu pomoć potrebnu za svoj napredak. Također, idealne su za kreativna istraživanja i komunikaciju u grupama te postoji i opcija premještanja namještaja kako bi se prostor u potpunosti prilagodio potrebama tvojih polaznika.
 • Prostor dizajniran za produktivnost. Pune prirodnog svjetla i svježeg zraka, sa stolovima i stolicama koje je moguće premještati po potrebi, učionice u EdukaCentru pomoći će ti motivirati tvoje polaznike da uče i surađuju.

Za koje događaje se može unajmiti prostor u EdukaCentru?

 • predavanja
 • radionice
 • seminare
 • sastanke
 • prezentacije
 • treninge
 • intimne događaje za umrežavanje

Najam prostora za edukacije u Zagrebu

EdukaCentar se u Zagrebu nalazi na adresi Preradovićeva ulica 39. To znači da ćeš svoje edukacije ili predavanja moći održati u samom centru Zagreba koji je dostupan javnim prijevozom iz bilo kojeg kraja grada.

Blizina Glavnog kolodvora (pješice 7 minuta), blizina hotela Esplanade (4 minute pješice). U blizini se nalazi parkiralište Paromlin udaljeno svega 10 minuta pješice, a uvijek možete parkirati i u Preradovićevoj ulici koja pripada 1. zoni.

Najam prostora za edukacije u Splitu

Edukacentar u Splitu možeš pronaći na adresi Ulica Domovinskog rata 46. To znači da ćeš svoje edukacije ili predavanja moći održati u samom centru Splita.

Preko puta EdukaCentra nalazi se početna autobusna stanica za međugradske linije (Kaštela, Solin, Trogir, Omiš, Sinj...). Gradske linije 1, 3, 9, 10, 16, 17,22 prolaze kroz našu ulicu, a u blizini su stanice i ostalih linija. Također, u blizini je nekoliko gradskih parkinga.

Najam prostora za edukacije ili kupnja?

Kada započinješ vlastiti posao, mjesto gdje ćeš ga obavljati jedno je od najvažnijih pitanja na koje trebaš dati odgovor. Čak i kad inače radiš od kuće ili kod klijenta na adresi, ako se odlučiš proširiti i ponuditi nove usluge poput predavanja ili radionica, trebat će ti kvalitetan prostor za to.

Glavna dvojba koja se u tom slučaju pojavljuje jest: je li najam prostora za edukacije bolje rješenje od kupnje?

Da bi došao do odgovora koji vrijedi za tvoj posao, provjeri kako se sljedeći faktori odnose na tebe:

 • Vrsta i veličina tvrtke. Različite vrste tvrtki imaju i različite potrebe kad je riječ o prostoru u kojem se odrađuje posao. Ako ti prostor za edukacije ili sastanke treba samo privremeno ili povremeno, dugoročno je isplativije iznajmiti prostor samo za ono razdoblje u kojem će se zapravo i koristiti.
 • Lokacija. Lokacija na kojoj namjeravaš odrađivati svoj posao imat će veliki utjecaj na tvoju pristupačnost klijentima. Zašto bi svoje radionice i predavanja vezao samo za jednu lokaciju kad ih možeš održavati po potrebi gdje god ima najviše interesa za njih?
 • Budžet. Kad kupuješ prostor, potrebna je veća količina sredstava unaprijed. Najam prostora po potrebi zauzet će značajno manju količinu budžeta, što je isplativije pogotovo ako se nalaziš tek na početku izgradnje posla.
 • Održavanje. Koliko vremena i energije si spreman uložiti u održavanje prostora poput plaćanja režija, čišćenja, popravaka i slično? Ako prostor za edukacije iznajmiš, sve te obveze većinom rješavaš plaćanjem najamnine.
 • Planovi za budućnost. Kad ulaziš u posao, naravno da želiš biti optimističan da će on biti isplativ zauvijek, no nije loše imati na umu da najam prostora ne nameće dodatnu obvezu koja ostaje i kad tvrtka više ne radi.