Micin dizajnerski kamp – dizajnerska radionica za djecu

Mala mica dizajnerica uvest će vas u nova obojena iskustva i potaknuti da svoja razmišljanja dekorirate pozitivnim dizajnerskim rješenjima.

Jednodnevna radionica prilagođena je djeci uzrasta od 6 do 10 godina. Traje 60 minuta i održava se u dobrom kreativnom društvu u učionicama EdukaCentra.

EdukaJunior

U sklopu radionice, čita se jedna posebna priča o neobičnoj kreativnoj mački. Slikovnica Mala Mica, dizajnerica je svojevrsni kreativni priručnik koji polaznike radionica uvodi u svijet dizajna. Tako se na šaljiv način kroz rimovane stihove saznaje kako postati dizajner, uči o dizajnu interijera i razgovara o iskustvima. Uz čitanje slikovnice, polaznici gledaju i kratke edukativne video projekcije, crtaju, osmišljavaju interijere, predmete, uzorke, namještaj te postaju pravi mali dizajneri interijera.

Grupna nastava

  • Pohađaj tečaj u malim grupama 
  • Mogućnost organiziranja nastave u tvojoj tvrtki (in house)
  • Suvremeno opremljene učionice u centru grada

Grupe svih razina formiraju se tijekom cijele godine, zato nikad nije kasno da se uključiš!

Aktualni grupni termini:

Micin dizajnerski kamp – dizajnerska radionica za djecu

Jednodnevna radionica prilagođena je djeci uzrasta od 6 do 10 godina.

Traje 60 minuta i održava se u dobrom kreativnom društvu.

Edukacija se održava u EdukaCentru, u Preradovićevoj 39, I.kat.

Trajanje
60 minuta
Početak
07.12.2021.
Termin
7.12.2021. u 18:00 sati
Lokacija
Zagreb
Predavač
Marija Gradečak
Cijena
125,00 kn
Slobodno mjesta
5
Prijavi se

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Micin dizajnerski kamp – dizajnerska radionica za djecu". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

O predavačici

Autorica projekta Mala Mica, dizajnerica i voditeljica radionica Micinog dizajnerskog kampa je Marija Gradečak. Svoje dugogodišnje dizajnersko iskustvo rado prenosi na mlađe naraštaje. Uvijek iznova osmišljava nove kreativne zadatke kako bi svoj poziv djeci približila na što kreativniji način.