Online edukacija

U doba razvoja tehnologija, online obrazovanje postalo je prevladavajući oblik poučavanja među različitim edukacijskim institucijama. Zbog njegove fleksibilne prirode, mnogi su se polaznici brzo prilagodili ovom novom obliku obrazovanja. Online edukacija pruža specifičan i individualan pristup učenju gdje se potrebe sudionika zadovoljavaju brže i učinkovitije. Upravo zato nudimo svu postojeću nastavu i u online obliku kako bi smo edukaciju prilagodili vašim potrebama!

Kreni individualno

Prilagodi nastavu svojim potrebama i brže postigni željeni cilj! Rezerviraj probni sat po povoljnoj cijeni i ako budeš zadovoljan, zajedno ćemo kreirati individualnu nastavu za tebe.

Rezerviraj probni sat

Što je online edukacija?

Online obrazovanje je oblik podučavanja koji se provodi isključivo preko laptopa i/ili prijenosnog računala. Ne zahtijeva ništa osim dobre internetske veze!

Može se raditi u formatu jedan na jedan ili u većim grupama. Za razliku od klasičnog obrazovanja, ono nudi različite, fleksibilnije mogućnosti za sudionike:

 • Prilagodljivost: studirajući online, više nećete morati brinuti o upravljanju vremenom - sve što je potrebno za sudjelovanje je imati laptop pored sebe
 • Ugodnost: učite s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme! Uz online obrazovanje, sudionici mogu učiti iz udobnosti vlastitog doma, čineći svoje iskustvo učenja još korisnijim i produktivnijim
 • Učinkovitost: stečeno znanje je praktično, a rezultati su odmah vidljivi

Neke od platformi koje naši predavači koriste u svojem online nastavnom okruženju su:

 • Zoom
 • Microsoft Teams
 • Skype

Rezerviraj probni sat

Individualno savjetovanje

Želite započeti određenu edukaciju, ali niste sigurni koliko bi odgovarala vašim željama? Nema problema!

Uz EdukaCentar, imate priliku prijaviti se na besplatno individualno savjetovanje za bilo koju edukaciju u trajanju od 15 minuta, a organiziran je u online formatu. U tom vremenskom okviru polaznik ima mogućnost upoznati predavača i steći predodžbu o samoj edukaciji i njezinom programu, te kako bi se utvrdili ciljevi edukacije i prilagodili potrebama korisnika.

Predavač je tu da vam pomogne – ako niste sigurni u svoje prethodno znanje i vještine, odnosno koliko bi vam vremena trebalo da završite nastavu, imate priliku razgovarati s predavačem i zatražiti njihov savjet.

Individualna nastava

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati i kroz individualnu nastavu. Prilagodi nastavu svojim potrebama i mnogo brže postigni željeni cilj!

Prednosti individualne nastave su:

 • Brže usvajanje gradiva (u 50% satnice predviđene za grupnu nastavu moguće je prijeći predviđeno gradivo)
 • Nema ograničenja u broju sati i brzini napredovanja
 • Potpuna usklađenost sadržaja predavanja s tvojim ciljevima
 • Maksimalna fleksibilnost termina
 • Mogućnost otkazivanja dogovorenog termina zbog izvanrednih obveza (do 24 sata ranije bez naknade)
 • Mogućnost odabira povoljnijeg plaćanja u paketima od 10, 20, 30 ili više školskih sati

Kreirajmo zajedno edukaciju prilagođenu tvojim potrebama

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.