Content Writing

Trebaš napisati esej, ali ne znaš kako krenuti? Imaš dobru ideju za priču, ali ne i strukturu? Želiš prijaviti faks za koji ti treba motivacijsko pismo? Ne brini, mi smo tu za tebe! Ovaj seminar nudi polaznicima svih uzrasta pomoć pri pisanju bilo kakve vrste tekstova za službene i / ili osobne potrebe.

Kreni individualno

Prilagodi nastavu svojim potrebama i brže postigni željeni cilj! Rezerviraj probni sat po povoljnoj cijeni i ako budeš zadovoljan, zajedno ćemo kreirati individualnu nastavu za tebe.

Rezerviraj probni sat

Tijekom ovog tečaja, polaznici imaju priliku usavršiti znanje pisalačkih vještina. Bilo da se radi o tekstovima za vođenje Web stranice, esejima ili motivacijskom pismu, seminar pokriva sve medije! Zajedno s iskusnim predavačima, polaznicima je omogućena individualna pomoć pri izradi pisalačkog sadržaja s ciljem da se stvore autentični radovi, te stekne znanje za buduće izazove. 

Važne napomene

Prilikom prijave, potrebno je napomenuti o kakvoj vrsti teksta se radi i za koje potrebe. Samo trajanje edukacije ovisi o intenzivnosti teksta i potrebe klijenta. Također, edukacija se održava isključivo INDIVIDUALNO s opcijom online ili uživo. Nudimo pomoć s tekstovima na više jezika (npr. hrvatski, engleski).

Individualna nastava

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati i kroz individualnu nastavu. Prilagodi nastavu svojim potrebama i mnogo brže postigni željeni cilj!

Prednosti individualne nastave su:

  • Brže usvajanje gradiva (u 50% satnice predviđene za grupnu nastavu moguće je prijeći predviđeno gradivo)
  • Nema ograničenja u broju sati i brzini napredovanja
  • Potpuna usklađenost sadržaja predavanja s tvojim ciljevima
  • Maksimalna fleksibilnost termina
  • Mogućnost otkazivanja dogovorenog termina zbog izvanrednih obveza (do 24 sata ranije bez naknade)
  • Mogućnost odabira povoljnijeg plaćanja u paketima od 10, 20, 30 ili više školskih sati

Kreirajmo zajedno edukaciju prilagođenu tvojim potrebama

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.