Fast forward to UX

Jednodnevna praktična edukacija na kojoj ćete naučiti principe kreiranja kvalitetnog korisničkog iskustva za web stranice i mobilne aplikacije. Namijenjena početnicima, ali i onima s malo predznanja i iskustva.

Fast forward to UX naučit će vas principima kreiranja kvalitetnog korisničkog iskustva kada je razvoj web stranica, web trgovina i mobilnih aplikacija u pitanju. Teorijski i praktično prolazimo kroz razne principe i strategije te učimo kako zapravo primijeniti ove apstraktne koncepte na prave projekte. Čak i ako ste potpuni početnik, FAST FORWARD TO UX osigurat će vam osnovno znanje kojime ćete moći web stranicu ili mobilnu aplikaciju napraviti funkcionalnom, atraktivnom i uspješnom. Provest ćemo vas kroz osnove potrebne za kreiranje ili poboljšanje korisničkog iskustva na digitalnim platformama - web i mobile.

Znat ćete definirati tko su korisnici vaše web ili mobilne platforme i što oni očekuju u interakciji s digitalnim sadržajem. Naučit ćete postaviti 1000 pitanja u samom procesu kreiranja vrhunskog korisničkog iskustva, a odgovore ćete upotrijebiti za odluke u dizajnu i informiranje o sadržaju. Ulazit ćete u Informacijsku arhitekturu (IA), te saznati kako ju kategorizirati. No, najbitnije od svega, dobiti ćete sposobnost da vidite i riješite probleme kako biste osigurali da su očekivanja korisnika, kao i vas i vaših klijenata ispunjena.

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Fast forward to UX". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Fast forward to UX". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Što ćeš naučiti?

Nakon završetka ove praktične jednodnevne edukacije ćeš:

 • Razumjeti razloge postojanja UX dizajna kao zasebne discipline, prednosti koje donosi te deliverables kojima UX dizajn proces završava;
 • Znati kako definirati što ljudi trebaju s vaše web-lokacije i što vi ili vaš klijent želite postići projektom; 
 • Znati koje informacije treba uključiti u vašu web-lokaciju i kako ih dizajnirati za povećanje konverzija;
 • Razumjeti probleme u području korisničkog iskustva i znati osmišljavati rješenja;
 • Moći artikulirati i braniti dizajnerska rješenja;
 • Razumjeti kako UX dizajneri rade s ostalim članovima tima ili klijentima;
 • Naučiti što tvrtke traže kod UX dizajn kandidata;
 • Znati kako kreirati:
  ○ Persone
  ○ Informacijsku arhitekturu
  ○ User Stories
  ○ Wireframeove