Fast forward to UX

Jednodnevna praktična edukacija na kojoj ćete naučiti principe kreiranja kvalitetnog korisničkog iskustva za web stranice i mobilne aplikacije. Namijenjena početnicima, ali i onima s malo predznanja i iskustva.

Fast forward to UX naučiti će vas principima kreiranja kvalitetnog korisničkog iskustva kada je razvoj web stranica, web trgovina i mobilnih aplikacija u pitanju. Teorijski i praktično prolazimo kroz razne principe i strategije te učimo kako zapravo primijeniti ove apstraktne koncepte na prave projekte. Čak i ako ste potpuni početnik, FAST FORWARD TO UX osigurati će vam osnovno znanje kojime ćete moći web stranicu ili mobilnu aplikaciju napraviti funkcionalnom, atraktivnom i uspješnom. Provest ćemo vas kroz osnove potrebne za kreiranje ili poboljšanje korisničkog iskustva na digitalnim platformama - web i mobile.

Znati ćete definirati tko su korisnici vaše web ili mobilne platforme i što oni očekuju u interakciji sa digitalnim sadržajem. Naučit ćete postaviti 1000 pitanja u samom procesu kreiranja vrhunskog korisničkog iskustva, a odgovore ćete upotrijebiti za odluke u dizajnu i informiranje o sadržaju. Ulaziti ćete u Informacijsku arhitekturu (IA), te saznati kako ju kategorizirati. No, najbitnije od svega, dobiti ćete sposobnost da vidite i riješite probleme kako biste osigurali da su očekivanja korisnika, kao i vas i vaših klijenata ispunjena.

Grupna nastava

 • Pohađaj tečaj u malim grupama 
 • Mogućnost organiziranja nastave u tvojoj tvrtki (in house)
 • Suvremeno opremljene učionice u centru grada

Grupe svih razina formiraju se tijekom cijele godine, zato nikad nije kasno da se uključiš!

Aktualni grupni termini:

Fast forward to UX

Jednodnevna praktična edukacija namijenjena i početnicima, ali i onima koji su već "zaplivali" u UX vodama!

Neovisno baviš li se već web i app developmentom, ili si pak potpuni početnik ali se baviš srodnim područjima (design i web design) - ova edukacija pružiti će ti nova znanja i temelje za daljni napredak i razvoj u ovom području.

Radimo u maloj grupi (do 10 polaznika) te se kroz praktičan rad na računalu usvajaju nova znanja i vještine. Praktični dio edukacije uključuje vježbu izrade informacijske strukture i wireframinga.  

Cijena edukacije iznosi 1.600,00 KN za fizičke osobe te uključuje predavanja, materijale i certifikat po završetku edukacije.

Grupa kreće s minimalno pet polaznika.

Trajanje
8 školskih sati
Početak
15.06.2019.
Termin
subota, 15.6.2019.
Lokacija
Zagreb
Cijena
1.600,00 KN za fizičke osobe
Slobodno mjesta
8
Prijavi se

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Fast forward to UX". Molim te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Što ćeš naučiti?

Nakon završetka ove praktične jednodnevne edukacije ćeš:

 • Razumjeti razloge postojanja UX dizajna kao zasebne discipline, prednosti koje donosi te deliverables kojima UX dizajn proces završava;
 • Znati kako definirati što ljudi trebaju s vaše web-lokacije i što vi ili vaš klijent želite postići projektom; 
 • Znati koje informacije treba uključiti u vašu web-lokaciju i kako ih dizajnirati za povećanje konverzija;
 • Razumjeti probleme u području korisničkog iskustva i znati osmišljavati rješenja;
 • Moći artikulirati i braniti dizajnerska rješenja;
 • Razumjeti kako UX dizajneri rade s ostalim članovima tima ili klijentima;
 • Naučiti što tvrtke traže kod UX dizajn kandidata;
 • Znati kako kreirati:
  ○ Persone
  ○ Informacijsku arhitekturu
  ○ User Stories
  ○ Wireframeove