Organizacija učenja i vremena

Mučiš se s organizacijom vremena i učenja? Bilo da si učenik ili student, ovaj program osmišljen je upravo kako bi ti pomogao maksimalno iskoristiti vrijeme i postići što bolje rezultate. 

Ova praktična i interaktivna radionica osmišljena je kako bi na licu mjesta stekao praktična znanje i vještine o tome kako najbolje vremenski učinkovito učiti, koje su najbolje metode za održavanje koncentracije i motivacije tijekom učenja te na kraju izvježbao i primijenio sve naučeno na vlastitom gradivu!

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Organizacija učenja i vremena". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Organizacija učenja i vremena". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Program radionice

  • što znači vremenski učinkovito učiti

Saznat ćeš o više o tome kako mozak usvaja informacije i zašto nam je za uspješno učenje potrebna koncentracija jednako kao i odmor. Također ćeš saznati kako možemo organizirati učenje da ne osjećamo otpor i nemamo potrebu odgađati.

  • metode koje pomažu održati koncentraciju i motivaciju tijekom učenja

Vježbat ćeš postavljanje prioriteta i planiranje učenja, Pomodoro tehniku, testiranje i učenje napreskokce.
Ove metode organizacije vremena i učenja pomoći će ti da učiš maksimalno učinkovito i da ne gubiš vrijeme.

  • vježbanje naučenog na vlastitom gradivu 

Vježba je najbolji način učenja! Ponesi udžbenike i bilježnice jer ćeš odmah na radionici vježbati što si naučio/la.

 

 

Prednosti kreativnih edukacija u EdukaCentru

  • Prilagođeni tečajevi. Seminari i tečajevi su prilagođeni trenutnim kompetencijama polaznika stoga možeš biti siguran da nećeš gubiti vrijeme na materijale koji nisu prilagođeni tvom predznanju i mogućnostima.
  • Grupna nastava. Svoje nove vještine možeš učiti na grupnoj nastavi gdje odmah imaš priliku koristiti naučeno u komunikaciji s drugim polaznicima. Takav pristup edukaciji pomoći će ti sagledati problematiku iz različitih perspektiva i olakšati put do kreativnih rješenja.
  •  Individualna nastava. Osim grupne, EdukaCentar nudi i mogućnost individualne nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.
  • Nastava na lokaciji ili online. Osim nastave u suvremenim učionicama na našoj lokaciji, postoji i mogućnost organiziranja nastave na lokaciji koja tebi više odgovara. Uz to, organiziramo i online edukacije za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma.
  •  Stjecanje novog zvanja. Po završetku programa dobit ćeš Uvjerenje o osposobljavanju propisano od Ministarstva znanosti i obrazovanja koje omogućuje upis zvanja u radnu knjižicu.
  • Probni sat. Ako i dalje nisi siguran jesu poslovne u EdukaCentru primjerene za tebe ili tvoje zaposlenike, postoji i mogućnost dogovaranja probnog sata tijekom kojeg se možeš osobno uvjeriti u sve nabrojane prednosti.