Power reading

"Power reading" seminar: uvježbavanje tehnika brzog čitanja, primjena stečenih znanja i vještina čitanjem tekstova prema vlastitom izboru.

Kreni individualno

Prilagodi nastavu svojim potrebama i brže postigni željeni cilj! Rezerviraj probni sat po povoljnoj cijeni i ako budeš zadovoljan, zajedno ćemo kreirati individualnu nastavu za tebe.

Rezerviraj probni sat

Osobito je koristan učenicima i studentima koji na zabavan način, uz stručno vođenje, mogu povećati brzinu i kvalitetu čitanja lektira, zabavnog ili stručnog teksta korištenjem tehnika brzog čitanja i „Mind mapping" metode (izrade mentalnih mapa).

Na radionicama koristimo vježbe relaksacije i fokusiranja, te glazbu koje nam pomažu u zadržavanju pažnju tijekom čitanja . Time se potiče rad desne polutke koja je zadužena za kreativnost, vizualno pamćenje i asocijativno mišljenje.

Individualna nastava

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati i kroz individualnu nastavu. Prilagodi nastavu svojim potrebama i mnogo brže postigni željeni cilj!

Prednosti individualne nastave su:

  • Brže usvajanje gradiva (u 50% satnice predviđene za grupnu nastavu moguće je prijeći predviđeno gradivo)
  • Nema ograničenja u broju sati i brzini napredovanja
  • Potpuna usklađenost sadržaja predavanja s tvojim ciljevima
  • Maksimalna fleksibilnost termina
  • Mogućnost otkazivanja dogovorenog termina zbog izvanrednih obveza (do 24 sata ranije bez naknade)
  • Mogućnost odabira povoljnijeg plaćanja u paketima od 10, 20, 30 ili više školskih sati

Kreirajmo zajedno edukaciju prilagođenu tvojim potrebama

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Power reading". Molim te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Power reading". Molim te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava