Besplatna radionica razvoja projektne ideje za dječje vrtiće i jedinice lokalne samouprave

27. 3. 2018.

EdukaCentar organizira besplatnu radionicu za djelatnike dječjih vrtića i jedinica lokalne samouprave te za sve zainteresirane koji će biti uključeni u pripremu i provedbu projekata za natječaj Europskog socijalnog fonda u četvrtak, 12.4.2018. u 9:00 sati na adresi EdukaCentra (Preradovićeva 39).

Europski socijalni fond raspisao je od 8.3.2018. otvoreni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u ukupnoj vrijednosti od 300.000.000,00 kuna za vrtiće i jedinice lokalne samouprave u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020.

Cilj ove radionice je pružiti potencijalnim prijaviteljima osnovne informacije o natječaju, pravilima i mogućnostima, te kroz praktični grupni rad s polaznicima proći kroz prve korake u pripremi projektne ideje za prijavu na natječaj.  

Kako bi osigurali kvalitetu radionice, broj polaznika je ograničen te se možete prijaviti putem online obrasca: https://goo.gl/forms/3nFKHcDloCQUGqG83

Kroz navedeni program u okviru operacije „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ financirati će se projekti koji će doprinijeti usklađivanju obiteljskog i poslovnog života obitelji s uzdržavanim članovima rane i predškolske dobi kroz kroz unaprjeđenje usluga i produljenje radnog vremena dječjih vrtića daljnjim razvojem postojećih i/ili uvođenjem novih programa.

S obzirom da je u misiji i viziji EdukaCentra pomoć u unaprijeđenju hrvatskog odgojno-obrazovnog sustava, mi kao suvremeni centar obrazovanja koji provodi niz stručnih edukacija i programa obrazovanja koje je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, između ostalog i certificiranog programa za Voditelja EU projekata želimo ovim putem pomoći ravnateljima i djelatnicima dječjih vrtićia i jedinica lokalne samouprave kroz besplatno informiranje o pravilima i mogućnostima natječaja i praktičnu radionicu pripreme prvih koraka za prijavu za natječaj.