EdukaCentar i Women in Adria: Afterwork meet up

9. 5. 2019.

Žene su okrenule poslovni svijet naglavačke. Promijenile su pravila igre i unijele sasvim novu dinamiku u nekoć ustajalu rutinu tržišnog igrališta. Danas žene uspješno vode vlastite tvrtke i ne poznaju strah. Ovu radionicu namijenili smo njima.

U srijedu 8. svibnja, u prostorijama EdukaCentra u Preradovićevoj 39, održali smo radionicu koja je okupila članice internetske zajednice Women in Adria.

Women in Adria je zajednica poduzetnica iz raznih područja, u kojoj se uspješne poslovne žene nalaze, pružaju si međusobnu podršku, dijele iskustva i znanja. U dva i pol sata trajanja ove radionice, članice smo upoznali s konceptom i idejom inicijative

… i digitalnog marketinga.

Upravo o digitalnom marketingu slušali smo više u sklopu ove radionice. Predavanje je održala Andreja Fazlić, i sama uspješna poduzetnica, koja stoji iza hrvatske digitalne agencije Astarta:Bit.

„Digitalnim marketingom bavim se već niz godina i još sam dan danas zadivljena njegovim rezultatima. Digitalni marketing pruža tvrtkama mogućnost da ispričaju svoju priču na kreativan i usmjeren način, a učinci tako ispričane priče na rast njihovih poslovanja upravo su nevjerojatni.“

Od Andreje smo slušali opširnije o osnovama digitalnog marketinga, metodama inbound marketinga, te savjetima kako izgraditi Buyer's Personu kao prvi korak u uspješnoj implementaciji digitalnog marketinga u svoje poslovanje.

Ljudi danas svaku potragu za rješenjem nekog svojeg problema započinju na internetu. Želite li da Vas i Vaše poslovanje, odnosno proizvod ili uslugu koju Vaša tvrtka zastupa, prepoznaju kao rješenje svojih problema treba Vam digitalni marketing.

Digitalni marketing danas je nezaobilazni dio svake ozbiljnije marketinške strategije. Zato je korisno educirati se o njemu i trendovima koji se stalno mijenjaju.

Čak i ako Vas marketing uopće ne zanima i najradije biste ga prepustili nekome drugome, važno je znati što se oko Vas događa.