Edukacija za poticanje razvoja združenog poduzetništva

7. 9. 2017.

Započeo je prvi ciklus edukacija za poticanje razvoja zadružnog poduzetništva među braniteljskom populacijom 07.09.2017. Kroz ishode edukacije prvog modula polaznici će se  pripremati za samostalno pisanje i pripremu prijava za EU projekte. U program se uključilo 25 polaznika iz 10 zadruga sa područja Grada Zagreba. 

Program se odvija u dvije grupe dopodnevnoj 09:00 - 12:00 i popodnevnoj od 17:00 do 20:00 sati u prostorijama Edukacijskog centra - Ustanove za obrazovanje odraslih.

Kroz cjelokupni specijalizirani program jačanja upravljačkih i poduzetničkih kompetencija predviđena su još i područja poslovnog planiranja; računovodstva i financija; marketinga i prodaje; internacionalizacija poslovanja; te poslovnog komuniciranja i pregovaranja polaznicima će se prenijeti teorijska i praktična znanja kako bi što bolji mogli voditi svoje zadruge.

Nositelj projekta i korisnik bespovratnih sredstava je Braniteljska zadruga Danica Zagreb koja projekt provodi u partnerstvu sa Edukacijskim centrom - Ustanovom za obrazovanje odraslih i tvrtkom Catapult Consulting d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 425.237,78 kn, dok iznos EU potpore iznosi 100%.

Prijavite se kako biste spremnije odgovorili na izazove na tržištu i učinili svoje zadruge uspješnijima.

Dodatne informacije o projektu dostupne su putem sljedećih kontakata:

Braniteljska zadruga Danica Zagreb

Mihovil Šušnić, Voditelj projekta

00 385 99 35 50 711

miha.susnic@gmail.com