Poticanje razvoja zadružnog poduzetništva među braniteljskom populacijom

11. 5. 2018.

Svečano potpisivanje poslovne mreže zadruga u sklopu projekta Poticanje razvoja zadružnog poduzetništva među braniteljskom populacijom održati će se u petak, 18. svibnja 2018. godine s početkom u 12:00 sati u prostorijama Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca domovinskog rata u Zagrebu, Gundulićeva 45.

U sklopu projekta „Poticanje razvoja zadružnog poduzetništva među braniteljskom populacijom “, uspostavljena je poslovna mreža zadruga za poticanje stvaranja novih i razvoj poslovanja postojećih  društvenih poduzetnika. Poslovna mreža zadruga, kao platforma za suradnju i poslovni razvoj omogućit će braniteljskim zadrugama poslovno umrežavanje, spajanje ponude i potražnje za radnom snagom, proizvodima i uslugama, zajedničke inicijative i projekte, te sudjelovanje u programima za daljnji razvoj poduzetničkih kompetencija. Mreža će biti otvorena svim zadrugama sa područja Republike Hrvatske. Pristup zadruga poslovnoj mreži obilježit će se svečanim potpisivanjem pristupnice u nazočnosti sudionika projekta i zainteresiranih poduzetnika i svih onih koji to žele postati.

Nakon svečanog potpisivanja mreže organiziran je domjenak i druženje.

Projekt „Poticanje razvoja zadružnog poduzetništva među braniteljskom populacijom “  provode Braniteljska zadruga Danica Zagreb s partnerima Edukacijskim centrom – Ustanovom za obrazovanje odraslih i tvrtkom Catapult Consulting d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 425.237,78 kn, dok iznos EU potpore iznosi 85%, a nacionalna sredstva 15%

Osoba za kontakt voditelj projekta Mihovil Šušnić mail: miha.susnic@gmail.com