Tjedan cjeloživotnog učenja u EdukaCentru

24. 9. 2018.

EdukaCentar kao obrazovna ustanova promiče ideju cjeloživotnog učenja i obrazovanja godinama stvarajući programe prilagođene svim dobnim skupinama. Smatramo da znatiželja i volja za učenjem u svakom periodu čine život kvalitetnijim i zabavnijim!

Zbog toga ove godine sudjelujemo u 12. Tjednu cjeloživotnog učenja te su vam naša vrata otvorena od 2.-5. listopada 2018.

Tom prigodom naši su predavači kreirali razne korisne i zabavne radionice iz mnogih područja. Kroz cijeli tjedan možeš nas posjetiti i besplatno se priključiti besplatnim predavanjima i radionicama, a program i raspored pročitaj u nastavku:

UTORAK 2.10.2018. POPUNJENO

ČETVRTAK 4.10.2018. POPUNJENO

NOVI TERMIN 9.10.2018.

18:00 – 19:00 „Razvoj karijere u vremenu digitalne (r)evolucije“

Živimo u vremenu digitalne (r)evolucije i svakodnevno smo svjedoci novih manifestacija inovativnosti, kreativnosti i propitkivanja naučenih zakonitosti.

Digitalni marketing nije znanstvena fantastika. I dalje se radi o marketingu, samo što taj marketing danas djeluje u novim okolnostima i na puno više razina nego prije samo nekoliko godina.

Digitalni marketing je danas primarna perspektiva marketinškog djelovanja svake uspješne i ozbiljne tvrtke, bez obzira na veličinu, koja želi biti i ostati relevantna svojim potrošačima, zadržati i/ili povećati svoj udio na tržištu i osigurati profitabilnost.

Na našoj radionici saznat ćete koji su osnovni pilari digitalnog marketinga i dobiti savjet, iz bogatog  poslovnog iskustva naše predavačice, što je neophodno i kako graditi karijeru u digitalnom marketingu.

SRIJEDA 3.10.2018.

17:30 – 18:30 „Efikasno učenje“ POPUNJENO

NOVI TERMIN 5.10.2018. 17:30 – 18:30 POPUNJENO

Cjeloživotno učenje ne mora biti teško ako znaš kako efikasno učiti. Ako još ne znaš kako se motivirati ili koji je tvoj stil učenja posjeti našu radionicu i saznaj kako kvalitetno organizirati gradivo pomoću mentalnih mapa i čemu služi brzo čitanje.

18:30 – 19:30 „Engleski za juniore“

Zabavna i kreativna radionica engleskog jezika za malene početnike. Glazbena radionica na kojoj će mali polaznici osim pjesmica naučiti abecedu i osnove predstavljanja. Ohrabri svojeg juniora i pokaži mu da učenje stranih jezika nije teško.

18:30 – 19:30 „Trikovi u Excelu za svakodnevno preživljavanje“ POPUNJENO

Ako ti je dosta svakodnevnih borbi s Excelom i pretraživanja raznih online tutoriala dođi na našu radionicu i nauči trikove i prečace te si olakšaj poslovni ili studentski život.

19:30 – 20:30 „Uredi fotke za društvene mreže“ POPUNJENO

Na licu mjesta obradi najdražu fotku s mobitela te je pripremi, uz pomoć i stručno vodstvo našeg predavača, za svoju najdražu društvenu mrežu! Photoshop otvara vrata profesionalnoj fotografiji, marketingu, digitalnom slikanju, grafičkom dizajnu, vođenju društvenih mreža i web dizajnu.

ČETVRTAK 4.10.2018.

17:30 – 18:30 „Prezentacijske vještine pri razgovoru za posao“ POPUNJENO

NOVI TERMIN 4.10.2018. 16:00 - 17:00 POPUNJENO

U potrazi za poslom si i muči te kako se istaknuti na razgovoru za posao i pristupiti odgovorima na trik pitanja? Odgovore saznaj na našoj radionici i izbrusi svoje komunikacijske i prezentacijske vještine.

Radionice su besplatne a jedino što moraš je prijaviti se putem linka i osigurati svoje mjesto na željenoj radionici ili više njih!

Osim što obilježavamo Tjedan cjeloživotnog učenja, EdukaCentar Zagreb slavi i 5. rođendan te vas darujemo popustima na edukacije i jednim besplatnim tečajem stranog jezika po izboru.

S nama početak nije težak, a koliko veseo i zabavan može biti saznaj na licu mjesta, vidimo se! :)