Poslovni administrator

Ova edukacija pokriva temeljne pojmove vezane uz administraciju i poslovno upravljanje.

Polaznici će steći osnovna znanja i tehnike koje se koriste u poslovnoj praksi, s naglaskom na tumačenju financijskih pokazatelja, posebice onih koji su sastavni dio opće računovodstvene evidencije u društvenim poduzećima. Polaznici će biti učinkoviti administratori te će imati vještine vođenja osnovnih administrativnih evidencija.

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Poslovni administrator". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Poslovni administrator". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Ciljevi i krajnji korisnici

Cilj je osposobiti polaznike za samostalno vođenje i kontroliranje rada organizacije te upoznavanjem sa svim potrebnim Zakonima.

Edukacija je namijenjena pojedincima, članovima organizacija i/ili zaposlenicima te svima onima koji razmišljaju o osnivanju nekog pravnog ili fizičkog oblika kao i svima onima koji provode edukacije.

Edukacijom će polaznici:
1. Naučiti osnovne pojmove vezane uz poslovanje
2. Upoznati se s potrebnim administrativnim evidencijama
3. Naučiti i primijeniti zakonske regulative koje se odnose na poslovanje
4. Upoznati se s osnovnim pojmovima vezanim uz poslovnu administraciju
5. Naučiti proces projektnog ciklusa kao i potrebne dokumentacije pri projektnom izvještavanju.

Edukativni moduli

MODUL 1. OSNOVNI POJAVNI OBLICI PRAVNIH OSOBA I ZAKONODAVNI OKVIR
Upoznavanje s osnovnim pojmovima vezanih uz pojavne oblike organizacije(pravnih i fizičkih oblika), potrebnim Zakonima te utvrđivanje razlike između istih

MODUL 2. RADNI ODNOSI I LJUDSKI RESURSI
Upravljanje ljudskim resursima, radno angažiranje vanjskih suradnika, obveze organizacije kao
poslodavaca.

MODUL 3. POSLOVNA ADMINISTRACIJA
Upoznavanje s osnovnom poslovnom administracijom, ulaznim i izlaznim računima, blagajnom, putnim nalozima te ostalom potrebnom poslovnom administracijom.

MODUL 4. PROJEKTNA ADMINISTRACIJA
Upoznavanje s osnovnom projektnom administracijom, proračunom projekta, financijskim izvještajem projekta te potrebnom dokumentacijom za izvještavanje projekta.

Prednosti poslovnih edukacija u EdukaCentru

Prilagođeni tečajevi. Tečajevi su prilagođeni trenutnim kompetencijama polaznika stoga možeš biti siguran da nećeš gubiti vrijeme na materijale koji nisu prilagođeni tvom predznanju i mogućnostima.

Grupna nastava. Svoje nove poslovne vještine možeš učiti na grupnoj nastavi gdje odmah imaš priliku koristiti naučeno u komunikaciji s drugim polaznicima. Takav pristup edukaciji pomoći će ti sagledati problematiku iz različitih perspektiva i olakšati put do kreativnih rješenja.

Individualna nastava. Osim grupne, Edukacentar nudi i mogućnost individualne nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.

Nastava na lokaciji ili online. Osim nastave u suvremenim učionicama na našoj lokaciji, postoji i mogućnost organiziranja nastave na lokaciji koja tebi više odgovara. Uz to, organiziramo i online edukacije za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma.

Stjecanje novog zvanja. Po završetku određenih programa dobit ćeš certifikat od EdukaCentra koji omogućuje upis zvanja u radnu knjižicu.

Probni sat. Ako i dalje nisi siguran jesu poslovne u Edukacentru primjerene za tebe ili tvoje zaposlenike, postoji i mogućnost dogovaranja probnog sata tijekom kojeg se možeš osobno uvjeriti u sve nabrojane prednosti.