Poslovni administrator

Ova edukacija pokriva temeljne pojmove vezane uz administraciju i poslovno upravljanje.

Polaznici će steći osnovna znanja i tehnike koje se koriste u poslovnoj praksi, s naglaskom na tumačenju financijskih pokazatelja, posebice onih koji su sastavni dio opće računovodstvene evidencije u društvenim poduzećima. Polaznici će biti učinkoviti administratori te će imati vještine vođenja osnovnih administrativnih evidencija.

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Poslovni administrator". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Poslovni administrator". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Ciljevi i krajnji korisnici

Cilj je osposobiti polaznike za samostalno vođenje i kontroliranje rada organizacije te upoznavanjem sa svim potrebnim Zakonima.

Edukacija je namijenjena pojedincima, članovima organizacija i/ili zaposlenicima te svima onima koji razmišljaju o osnivanju nekog pravnog ili fizičkog oblika kao i svima onima koji provode edukacije.

Edukacijom će polaznici:
1. Naučiti osnovne pojmove vezane uz poslovanje
2. Upoznati se s potrebnim administrativnim evidencijama
3. Naučiti i primijeniti zakonske regulative koje se odnose na poslovanje
4. Upoznati se s osnovnim pojmovima vezanim uz poslovnu administraciju
5. Naučiti proces projektnog ciklusa kao i potrebne dokumentacije pri projektnom izvještavanju.

Edukativni moduli

MODUL 1. OSNOVNI POJAVNI OBLICI PRAVNIH OSOBA I ZAKONODAVNI OKVIR
Upoznavanje s osnovnim pojmovima vezanih uz pojavne oblike organizacije(pravnih i fizičkih oblika), potrebnim Zakonima te utvrđivanje razlike između istih

MODUL 2. RADNI ODNOSI I LJUDSKI RESURSI
Upravljanje ljudskim resursima, radno angažiranje vanjskih suradnika, obveze organizacije kao
poslodavaca.

MODUL 3. POSLOVNA ADMINISTRACIJA
Upoznavanje s osnovnom poslovnom administracijom, ulaznim i izlaznim računima, blagajnom, putnim nalozima te ostalom potrebnom poslovnom administracijom.

MODUL 4. PROJEKTNA ADMINISTRACIJA
Upoznavanje s osnovnom projektnom administracijom, proračunom projekta, financijskim izvještajem projekta te potrebnom dokumentacijom za izvještavanje projekta.

Trajnje

60 minuta individualna online nastava

90 minuta grupna nastava (do 3 osobe)

Individualna nastava  Edukacentar nudi mogućnost individualne online nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.