Project Management certifikacija

Certificiraj svoje znanje i vještine upravljanja projektima u EdukaCentru. PMI-PMP® certifikat pružit će ti veliku prednost u zapošljavanju i napredovanju.

Među top 5 najpopularnijih tečajeva u 2020. godini nalaze se osnove upravljanja projektima i priprema za certificiranje za upravljanje projektima (PMI-PMP)® za iskusne voditelje projekata. PMI Project Management Professional (PMI-PMP)® je jedan od najpriznatijih certifikata za profesionalne projektne menadžere na svijetu, vidljiv je znak naprednog iskustva i vještina, a dat će vam i izrazitu prednost u zapošljavanju i napredovanju.

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Project Management certifikacija". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Project Management certifikacija". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Tečajevi u ovoj kategoriji

Priprema za PMI PMP® certifikaciju

Naš petodnevni program obuke s primjerima ispitnih pitanja pripremit će sudionike za pristupanje PMI-PMP® certifikaciji.

Ciljevi treninga:

Glavni cilj je pripremiti sudionike za PMI-PMP® i/ili PMI-CAPM® certifikaciju.

Nakon završetka ovog tečaja polaznici će dobiti odgovarajuće edukacijske sate potrebne za pristupanje certifikacijskom ispitu.

Plan treninga će obuhvatiti sljedeće komponente:

 • procjena kvalifikacije polaznika i preduvjeta za pristupanje certifikaciji
 • upoznavanje s postupkom prijave na certifikacijski ispit
 • priprema plana učenja
 • detaljno upoznavanje s PMBOK® metodologijom.
 • osigurana licencu za pristup ekskluzivnim PMI materijalima (PMI Courseware) i materijalima pripremljenim od strane trenera
 • osigurana 1 licencu za polaznika za pristup simulatoru ispitnih pitanja u periodu trajanja 6 mjeseci od aktivacije licence.
 • osigurano 35 akreditiranih obrazovnih sati / PDU-a kao preduvjet za prijavu na ispit
 • evaluiranje prijave za ispit tijekom i/ili nakon treninga za svakog polaznika

Svi materijali su na engleskom jeziku, predavanje je na hrvatskom jeziku.

Petodnevni plan obuke obuhvaća sljedeće teme:

 1. Project Framework
 2. Keeping the team on track
 3. Starting a project
 4. Doing the project work
 5. Keeping the business in mind

O predavačici

Tatjana Kotarski je magistar informatike, PMI certificirani voditelj programa i projekata (PgMP®, PMP®, ACP®) te ovlašteni PMI trener (ATP PMI Instructor®) s 14 godina praktičnog iskustva na 50+ projekata. Svoju profesionalnu karijeru je započela je u privatnoj IT tvrtki gdje je stekla iskustvo u IT implementaciji i projektima integracije ERP, DMS i „custom tailored“ sustava u javnom i privatnom sektoru. PMI treninge provodi od 2013. godine. Tatjanina motivacija proizlazi iz strasti prema struci projektnog menadžmenta (‘My motivation comes from playing the game I love’ ) te je angažirana u promicanje kulture upravljanja projektima na različite načine: treninzima, seminarima, mentorstvom i pisanjem stručnih članaka te pokušava prenijeti svoju predanost i strast prema upravljanju projektima široj stručnoj zajednici.