Upravljanje projektima

Jeste li znali da u SAD-u na svaku uloženu milijardu dolara 122 milijuna budu izgubljena zbog pogrešaka u upravljanju projektom? Svladajte tehnike project managementa i uštedite vrijeme i novac.

Edukacija je namijenjena pojedincima, članovima organizacija i/ili zaposlenicima u tvrtkama i javnim ustanovama. Svima onima koji imaju projekt koji žele provesti neki od dostupnih nacionalnih i europskih fondova te ih operativno razviti uz podršku stručnjaka.

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Upravljanje projektima". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Upravljanje projektima". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Prednosti poslovnih edukacija u EdukaCentru

Prilagođeni tečajevi. Tečajevi su prilagođeni trenutnim kompetencijama polaznika stoga možeš biti siguran da nećeš gubiti vrijeme na materijale koji nisu prilagođeni tvom predznanju i mogućnostima.

Grupna nastava. Svoje nove poslovne vještine možeš učiti na grupnoj nastavi gdje odmah imaš priliku koristiti naučeno u komunikaciji s drugim polaznicima. Takav pristup edukaciji pomoći će ti sagledati problematiku iz različitih perspektiva i olakšati put do kreativnih rješenja.

Individualna nastava. Osim grupne, Edukacentar nudi i mogućnost individualne nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.

Nastava na lokaciji ili online. Osim nastave u suvremenim učionicama na našoj lokaciji, postoji i mogućnost organiziranja nastave na lokaciji koja tebi više odgovara. Uz to, organiziramo i online edukacije za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma.

Stjecanje novog zvanja. Po završetku određenih programa dobit ćeš certifikat od EdukaCentra koji omogućuje upis zvanja u radnu knjižicu.

Probni sat. Ako i dalje nisi siguran jesu poslovne u Edukacentru primjerene za tebe ili tvoje zaposlenike, postoji i mogućnost dogovaranja probnog sata tijekom kojeg se možeš osobno uvjeriti u sve nabrojane prednosti.

Ciljevi seminara

Nakon završetka seminara polaznici će:

1. Naučiti osnovne pojmove vezane uz provedbu projekata

2. Razumjeti proces odobravanja i provedbe projekata

3. Proučiti izvještajnu dokumentaciju i priložene obrasce

4. Definirati uloge prijavitelja i projektnih partnera

5. Izraditi analizu rizika

6. Oblikovati projektne aktivnosti, troškove i novčani tijek projekta

7. Uvrstiti održivost i odgovornost u projektne aktivnosti, rezultate i dugoročne učinke

Sažetak edukacija

Svrha projekta je proizvesti željenu promjenu – u poslovanju tvrtke/organizacije, ponašanju ljudi ili funkcioniranju zajednice u cjelini.

Karakteristično je za projekt da se bavi potrebama i rješenjima specifične grupe koristeći nove ideje i tehnike, razvijajući ih sukladno postojećim mogućnostima i potencijalima.

Projekti postoje u poslovnom sektoru (npr. razvoj novog proizvoda), javnom sektoru (npr. ulaganje u cestovnu infrastrukturu) i neprofitnom sektoru (npr. organizacija lokalnog informativnog centra za mlade).

U svim slučajevima projekt mora imati detaljan plan provedbe baziran na ciljevima projekta, specificirana potrebna ulaganja i željene rezultate, postavljene realistične, mjerljive indikatore uspjeha, pripremljene radne planove i proračune, imajući na umu dostupne resurse i mogućnosti projektnog tima, precizno određene odgovornosti pojedinih osoba te praćenje njihove provedbe i još brojne druge zadovoljene indikatore da bi bio uspješno proveden.