Predavačice

Enea Hasukić završila je studij komunikologije i sociologije, a komunikacijama se bavi već pet godina. Uz posao PR Managera kojeg obavlja u agenciji Grizli komunikacije, koji je sve samo ne dosadan, Enea je odlučila otići korak dalje. Želja joj je oduvijek bila studirati i psihologiju, pa je nedavno uspješno krenula i na tečaj za licenciranog psihoterapeuta. Uz to, pohađa i MBA studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. Kroz teme koje ćemo pokriti na edukaciji, Enea će navesti mnoštvo primjera iz prakse pa ćemo se dotaknuti svih izazova koji se tiču komunikacije s klijentima, publiciteta, društvenih mreža, kriznog komuniciranja, odnosa s medijima…

Kada nije u uredu, Eneu možete pronaći u prirodi. Planinarenje, putovanja u daleke zemlje istoka i čitanje samo su neke od aktivnosti kojima se opušta, a nisu joj strane i dobre serije i filmovi.

   

Maja Vratarić završila je studij komunikologije, a u agenciji Grizli komunikacije kao Accounting Manager radi više od četiri godine. Uz tečaj španjolskog jezika također pohađa MBA studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. Želja za znanjem nije prestala, pa ćete na edukacijama koje smo vam pripremili, od Maje moći naučiti što je marketing, a što oglašavanje, kako komunicirati s teškim klijentima, a kako s dobavljačima, zašto neverbalna komunikacija ponekad ima veću važnost od verbalne i kako pripremiti dobar poslovni plan.

Cjelodnevno gledanje u tablice, pisanje mailova i izradu planova Maja voli zamijeniti ili teretanom ili kuhinjom. Dok čeka duži godišnji, Maju ćete sresti na autocesti jer je odlična u organizaciji vikend-putovanja.