Networkingom do prodajnih rezultata

Strateška prodaja u kombinaciji sa snažnim networkingom i organizacijom evenata.

Interaktivna radionica s naglaskom na vježbe koje će raditi polaznici. Najveći dio radionice bit će posvećen prodaji, pričati ćemo i o networkingu koji je danas iznimno važan za uspjeh te za kraj, na primjeru ćemo objasniti kako organizirati event.

Grupna nastava

 • Pohađaj tečaj u malim grupama 
 • Mogućnost organiziranja nastave u tvojoj tvrtki (in house)
 • Suvremeno opremljene učionice u centru grada

Grupe svih razina formiraju se tijekom cijele godine, zato nikad nije kasno da se uključiš!

Aktualni grupni termini:

Networkingom do prodajnih rezultata

Jednodnevna praktična i interaktivna edukacija usmjerena na prodajne vještine i rezultate!

Uspješna poduzetnica Željka Barešić, kroz vježbe provesti će te kroz:

 • korake prodaje
 • prodajne vještine
 • rješavanje prigovora
 • zaključivanje prodaje
 • građenje dugoročnog odnosa s kupcem
 • kako uspješno prezentirati
 • pristup kupcu
 • moć sugestije

Redovna cijena edukacije: 1.000,00 KN + PDV.

Akcijska cijena edukacije: 600,00 + PDV

Trajanje
5 školskih sati
Početak
04.12.2019.
Termin
4.12.2019. 10:00 - 15:00 sati
Lokacija
Zagreb
Predavač
Željka Barišić
Cijena
akcijska cijena 600,00 + PDV
Slobodno mjesta
9
Prijavi se

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Networkingom do prodajnih rezultata". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kome je namijenjena

Radionica je namijenjena svima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine, naučiti kako komunicirati s članovima uprave, menadžerima, ali i onima na nižim pozicijama. Svima koji žele saznati zašto je networking danas iznimno važan za uspjeh, jer nije važno samo što znamo, nego i koga znamo. I za kraj, svima koji žele naučiti kako organizirati i voditi event.

O predavačici

Željka Barišić diplomirana je ekonomistica i uspješna poduzetnica koja se dugi niz godina bavi prodajom, networkingom te organizacijom evenata. Forca Digital Agency njezina je agencija koja se bavi digitalnim marketingom, event managementom te game developmentom.

Blogerica je i predavačica InspireMe portala i konferencije. Novinarka je časopisa Poduzetnik i Lider. Završila je četverogodišnji glumački program studija Kubus. Njezina strast su putovanja i dobre knjige. Serijal “Rich Dad, Poor Dad” Roberta Kiyosakija njezina je omiljena literatura zbog koje je danas poduzetnica.  

Sadržaj i ciljevi radionice

SADRŽAJ RADIONICE

Koraci prodaje, prodajne vještine, rješavanje prigovora, zaključivanje prodaje, građenje dugoročnog odnosa s kupcem, kako uspješno prezentirati, pristup kupcu, moć sugestije, upravljanje stresnim situacijama, koraci za kvalitetno upravljanje vremenom, kako održati dobre odnose, networking, organizacija eventa na konkretnom primjeru.

CILJEVI RADIONICE

Naučiti kako postići izvrstan sales pitch, naučiti nove prodajne vještine te kako kvalitetno pregovarati, naučiti networkati i organizirati event.