Networkingom do prodajnih rezultata

Strateška prodaja u kombinaciji sa snažnim networkingom i organizacijom evenata.

Interaktivna radionica s naglaskom na vježbe koje će raditi polaznici. Najveći dio radionice bit će posvećen prodaji, pričati ćemo i o networkingu koji je danas iznimno važan za uspjeh te za kraj, na primjeru ćemo objasniti kako organizirati event.

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Networkingom do prodajnih rezultata". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Networkingom do prodajnih rezultata". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Sadržaj i ciljevi radionice

SADRŽAJ RADIONICE

Koraci prodaje, prodajne vještine, rješavanje prigovora, zaključivanje prodaje, građenje dugoročnog odnosa s kupcem, kako uspješno prezentirati, pristup kupcu, moć sugestije, upravljanje stresnim situacijama, koraci za kvalitetno upravljanje vremenom, kako održati dobre odnose, networking, organizacija eventa na konkretnom primjeru.

CILJEVI RADIONICE

Naučiti kako postići izvrstan sales pitch, naučiti nove prodajne vještine te kako kvalitetno pregovarati, naučiti networkati i organizirati event.

Kome je namijenjena

Radionica je namijenjena svima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine, naučiti kako komunicirati s članovima uprave, menadžerima, ali i onima na nižim pozicijama. Svima koji žele saznati zašto je networking danas iznimno važan za uspjeh, jer nije važno samo što znamo, nego i koga znamo. I za kraj, svima koji žele naučiti kako organizirati i voditi event.

O predavačici

Željka Barišić diplomirana je ekonomistica i uspješna poduzetnica koja se dugi niz godina bavi prodajom, networkingom te organizacijom evenata. Forca Digital Agency njezina je agencija koja se bavi digitalnim marketingom, event managementom te game developmentom.

Blogerica je i predavačica InspireMe portala i konferencije. Novinarka je časopisa Poduzetnik i Lider. Završila je četverogodišnji glumački program studija Kubus. Njezina strast su putovanja i dobre knjige. Serijal “Rich Dad, Poor Dad” Roberta Kiyosakija njezina je omiljena literatura zbog koje je danas poduzetnica.  

Prednosti poslovnih edukacija u EdukaCentru

Prilagođeni tečajevi. Tečajevi su prilagođeni trenutnim kompetencijama polaznika stoga možeš biti siguran da nećeš gubiti vrijeme na materijale koji nisu prilagođeni tvom predznanju i mogućnostima.

Grupna nastava. Svoje nove poslovne vještine možeš učiti na grupnoj nastavi gdje odmah imaš priliku koristiti naučeno u komunikaciji s drugim polaznicima. Takav pristup edukaciji pomoći će ti sagledati problematiku iz različitih perspektiva i olakšati put do kreativnih rješenja.

Individualna nastava. Osim grupne, Edukacentar nudi i mogućnost individualne nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.

Nastava na lokaciji ili online. Osim nastave u suvremenim učionicama na našoj lokaciji, postoji i mogućnost organiziranja nastave na lokaciji koja tebi više odgovara. Uz to, organiziramo i online edukacije za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma.

Stjecanje novog zvanja. Po završetku određenih programa dobit ćeš certifikat od EdukaCentra koji omogućuje upis zvanja u radnu knjižicu.

Probni sat. Ako i dalje nisi siguran jesu poslovne u Edukacentru primjerene za tebe ili tvoje zaposlenike, postoji i mogućnost dogovaranja probnog sata tijekom kojeg se možeš osobno uvjeriti u sve nabrojane prednosti.