Regrutiranje i selekcijski postupak

Jedna od najvažnijih stvari prilikom vođenja poslovanja je svakako odabir najboljih kandidata. Na edukaciji o postupku i načinima regrutiranja i fazama selekcijskog postupka naučite sve ključne procese i metode kako biste uspješno proveli selekcijski postupak i odabrali svoj budući tim.

Edukacija je koncipirana kao kombinacija predavanja i praktičnih vježbi. Polaznici će dobiti sve potrebne informacije o procesu zapošljavanja, postupku i načinima regrutiranja te fazama selekcijskog postupka, od objave oglasa za zapošljavanje do završetka procesa selekcije i uvođenja zaposlenika u posao, naučiti načine i pravila odabira zaposlenika u selekcijskom postupku, te isprobati pravilno vođenje intervjua.

Edukacija je namijenjena voditeljima ljudskih potencijala – početnicima, djelatnicima odjela ljudskih potencijala, osobama uključenim u upravljanje ljudskim potencijalima u privatnim tvrtkama, javnoj upravi i tijelima državne uprave, osobama koje zanima karijera u upravljanju ljudskim potencijalima.

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Regrutiranje i selekcijski postupak". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Regrutiranje i selekcijski postupak". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Ciljevi seminara

Na ovoj edukaciji polaznici će naučiti: 

 • Što je i zašto je važno planiranje ljudskih potencijala
 • Koje faze obuhvaća postupak zapošljavanja
 • Što je regrutiranje
 • Kako izraditi dobar oglas
 • Koje su metode selekcije
 • Što je intervju i kako se za njega pripremiti

Program seminara

Uvod u edukaciju

 • Što je pojam upravljanja ljudskim potencijalima,
 • Važnost planiranja ljudskih potencijala

Proces zapošljavanja-pregled

 • Regrutiranje
 • vježba: izrada oglasa

 Faze selekcijskog postupka

 • Intervju kao metoda selekcije 
 • vježba: intervju            

Završetak postupka selekcije

 • Zapošljavanje najboljeg kandidata

Prednosti poslovnih edukacija u EdukaCentru

Prilagođeni tečajevi. Tečajevi su prilagođeni trenutnim kompetencijama polaznika stoga možeš biti siguran da nećeš gubiti vrijeme na materijale koji nisu prilagođeni tvom predznanju i mogućnostima.

Grupna nastava. Svoje nove poslovne vještine možeš učiti na grupnoj nastavi gdje odmah imaš priliku koristiti naučeno u komunikaciji s drugim polaznicima. Takav pristup edukaciji pomoći će ti sagledati problematiku iz različitih perspektiva i olakšati put do kreativnih rješenja.

Individualna nastava. Osim grupne, Edukacentar nudi i mogućnost individualne nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.

Nastava na lokaciji ili online. Osim nastave u suvremenim učionicama na našoj lokaciji, postoji i mogućnost organiziranja nastave na lokaciji koja tebi više odgovara. Uz to, organiziramo i online edukacije za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma.

Stjecanje novog zvanja. Po završetku određenih programa dobit ćeš Uvjerenje o osposobljavanju/usavršavanju propisano od Ministarstva znanosti i obrazovanja koje omogućuje upis zvanja u radnu knjižicu.

Probni sat. Ako i dalje nisi siguran jesu poslovne u Edukacentru primjerene za tebe ili tvoje zaposlenike, postoji i mogućnost dogovaranja probnog sata tijekom kojeg se možeš osobno uvjeriti u sve nabrojane prednosti.