Tražim/mijenjam posao

Ovo je edukacija koja sudionike priprema za sve dijelove putovanja potrage za poslom. Od toga kako napisati dobar životopis pa sve do razgovora za posao.

Kreni individualno

Prilagodi nastavu svojim potrebama i brže postigni željeni cilj! Rezerviraj probni sat po povoljnoj cijeni i ako budeš zadovoljan, zajedno ćemo kreirati individualnu nastavu za tebe.

Rezerviraj probni sat

Edukacija „Tražim / Mijenjam posao“ namijenjena je svima koji žele promijeniti trenutni posao ili su nezaposleni pa ga traže. Također, svi oni koji su svjesni da je životopis njihova ulaznica za intervju te da je dobra priprema za razgovor za posao već pola dobivenog posla, polaznici su kojima će ova edukacija omogućiti da se nauče prezentirati poslodavcu na najbolji način. Radionica se izvodi na interaktivan način uz primjere iz prakse, kao i na primjerima samih sudionika radionice.

Individualna nastava

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati i kroz individualnu nastavu. Prilagodi nastavu svojim potrebama i mnogo brže postigni željeni cilj!

Prednosti individualne nastave su:

 • Brže usvajanje gradiva (u 50% satnice predviđene za grupnu nastavu moguće je prijeći predviđeno gradivo)
 • Nema ograničenja u broju sati i brzini napredovanja
 • Potpuna usklađenost sadržaja predavanja s tvojim ciljevima
 • Maksimalna fleksibilnost termina
 • Mogućnost otkazivanja dogovorenog termina zbog izvanrednih obveza (do 24 sata ranije bez naknade)
 • Mogućnost odabira povoljnijeg plaćanja u paketima od 10, 20, 30 ili više školskih sati

Kreirajmo zajedno edukaciju prilagođenu tvojim potrebama

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Tražim/mijenjam posao". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Tražim/mijenjam posao". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Sadržaj edukacije

Edukacija se sastoji od osnovnog modula, nakon kojeg se sudionici mogu odlučiti svoje novostečeno znanje nadopuniti znanjima o različitim stilovima osobnosti, što im može pomoći kako bi se lakše prilagodili u novoj radnoj okolini.

OSNOVNI MODUL: Traženje posla, moj životopis i razgovor za posao

 • Kako započeti s traženjem posla?
 • Načini pristupa tržištu rada – gdje, kada i kako tražiti posao?
 • Što je životopis, a što motivacijsko pismo?
 • Kako poslodavac pristupa životopisu i motivacijskom pismu?
 • Kako aplicirati za posao?
 • Priprema za intervju s poslodavcem
 • Najčešća pitanja na razgovoru za posao
 • Tehnike odgovaranja i što nakon razgovora

DODATNI MODUL: Što kada se zaposlim?

 • Koji je moj stil osobnosti i kako komuniciram s drugima?
 • Kako mi moj stil osobnosti može pomoći /odmoći u poslu?
 • Kako prepoznati tuđi stil osobnosti i ostvariti kvalitetan odnos s njima?
 • Vježbanje komunikacijskih vještina prema različitim stilovima osobnosti

Kome je edukacija namijenjena?

Ova edukacija namijenjena je svima koji žele promijeniti trenutni posao ili su nezaposleni pa ga traže. Također, svi oni koji su svjesni da je životopis njihova ulaznica za intervju te da je dobra priprema za razgovor za posao već pola dobivenog posla, polaznici su kojima će ova edukacija omogućiti da se nauče prezentirati poslodavcu na najbolji način.

O predavačicama

Martina Raškaj je savjetnica za životopise i zapošljavanje s višegodišnjim iskustvom u području marketinga. Pomaže pojedincima razvijati karijeru i preko 80% njezinih klijenata dobije bolji posao unutar 2 mjeseca.

Monika Friščić je zaljubljenik u osobni i organizacijski razvoj kojim se bavi više od 10 godina. Trenutačno je voditeljica ljudskih potencijala u Poliklinici Bagatin te radi career coaching najviše po Gallup Strengths Finder metodologiji.

Prednosti poslovnih edukacija u EdukaCentru

Prilagođeni tečajevi. Tečajevi su prilagođeni trenutnim kompetencijama polaznika stoga možeš biti siguran da nećeš gubiti vrijeme na materijale koji nisu prilagođeni tvom predznanju i mogućnostima.

Grupna nastava. Svoje nove poslovne vještine možeš učiti na grupnoj nastavi gdje odmah imaš priliku koristiti naučeno u komunikaciji s drugim polaznicima. Takav pristup edukaciji pomoći će ti sagledati problematiku iz različitih perspektiva i olakšati put do kreativnih rješenja.

Individualna nastava. Osim grupne, Edukacentar nudi i mogućnost individualne nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.

Nastava na lokaciji ili online. Osim nastave u suvremenim učionicama na našoj lokaciji, postoji i mogućnost organiziranja nastave na lokaciji koja tebi više odgovara. Uz to, organiziramo i online edukacije za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma.

Stjecanje novog zvanja. Po završetku određenih programa dobit ćeš Uvjerenje o osposobljavanju/usavršavanju propisano od Ministarstva znanosti i obrazovanja koje omogućuje upis zvanja u radnu knjižicu.

Probni sat. Ako i dalje nisi siguran jesu poslovne u Edukacentru primjerene za tebe ili tvoje zaposlenike, postoji i mogućnost dogovaranja probnog sata tijekom kojeg se možeš osobno uvjeriti u sve nabrojane prednosti.