Voditelj/ica izrade i provedbe kampanja grupnog financiranja

Po završetku programa dobit ćeš Uvjerenje o usavršavanju, propisano od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, koje omogućuje upis zvanja u radnu knjižicu.

Pristup malih i srednjih tvrtki financiranju jedan je od temeljnih izazova gospodarskog razvoja. Ovim programom usavršavanja omogućava se organizacijama iz javnog sektora i organizacijama civilnog društva te malim i srednjim poduzećima da ojačaju svoje kapacitete za pripremu i provedbu kampanji grupnog financiranja. Osim toga, program je namijenjen i svim osobama koji već određeno vrijeme rade na kampanjama grupnog financiranja da formaliziraju znanja i vještine za koje već posjeduju praktična iskustva

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Voditelj/ica izrade i provedbe kampanja grupnog financiranja". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Voditelj/ica izrade i provedbe kampanja grupnog financiranja". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Uvjeti upisa

U program usavršavanja za poslove vođenja izrade i provedbe kampanja grupnog financiranja mogu se upisati osobe koje imaju:

 • završen najmanje preddiplomski sveučilišni ili stručni studij s bilo kojeg područja uz uvjet 2 godine radnog iskustva na poslovima grupnog financiranja, što dokazuje potvrdom poslodavca
 • osnovna informatička znanja 

Polaznik dokazuje potvrdom ili provjerom u ustanovi prije upisa.

Trajanje programa i način izvođenja nastave

Program usavršavanja traje 160 školskih sati i može se realizirati redovitom i/ili konzultativno-instruktivnom nastavom.

Program provode certificirani stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i dokazanim rezultatima.

Nastava u našoj ustanovi provodi se u suvremeno opremljenim učionicama, uz podršku informatičke opreme, koristeći službene obrasce.

Kompetencije koje polaznik stječe

Polaznik će:

 • Koristiti i kombinirati različite izvore financiranja u području grupnog financiranja
 • Odabrati odgovarajući model i platformu grupnog financiranja
 • Primijeniti pravne akte i ostale regulatorne propise na pojedine kampanje grupnog financiranja
 • Izraditi strategiju kampanje grupnog financiranja
 • Koristiti odgovarajuće komunikacijske tehnike i alate u provedbi kampanje grupnog financiranja
 • Upravljati timom i digitalnim odnosima s javnošću (medijima, zajednicama na društvenim mrežama)
 • Provesti mjerenje i vrednovati strategiju kampanje
 • Primijeniti mjere sigurnosti na radu i pružiti prvu pomoć

Nastavne cjeline

 1. Izvori financiranja poduzetničkog pothvata
 2. Grupno financiranje
 3. Planiranje i izrada strategije kampanje grupnog financiranja
 4. Provedba kampanje grupnog financiranja
 5. Poslovna etika
 6. Zaštita na radu

Svakom polazniku nakon uspješno završene provjere izdaje se Uvjerenje o usavršavanju za poslove vođenja izrade i provedbe kampanja grupnog financiranja.

Prednosti poslovnih edukacija u EdukaCentru

Prilagođeni tečajevi. Tečajevi su prilagođeni trenutnim kompetencijama polaznika stoga možeš biti siguran da nećeš gubiti vrijeme na materijale koji nisu prilagođeni tvom predznanju i mogućnostima.

Grupna nastava. Svoje nove poslovne vještine možeš učiti na grupnoj nastavi gdje odmah imaš priliku koristiti naučeno u komunikaciji s drugim polaznicima. Takav pristup edukaciji pomoći će ti sagledati problematiku iz različitih perspektiva i olakšati put do kreativnih rješenja.

Individualna nastava. Osim grupne, Edukacentar nudi i mogućnost individualne nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.

Nastava na lokaciji ili online. Osim nastave u suvremenim učionicama na našoj lokaciji, postoji i mogućnost organiziranja nastave na lokaciji koja tebi više odgovara. Uz to, organiziramo i online edukacije za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma.

Stjecanje novog zvanja. Po završetku određenih programa dobit ćeš Uvjerenje o osposobljavanju/usavršavanju propisano od Ministarstva znanosti i obrazovanja koje omogućuje upis zvanja u radnu knjižicu.

Probni sat. Ako i dalje nisi siguran jesu poslovne u Edukacentru primjerene za tebe ili tvoje zaposlenike, postoji i mogućnost dogovaranja probnog sata tijekom kojeg se možeš osobno uvjeriti u sve nabrojane prednosti.