Webinar: Upravljanje novcem

Cilj ovog webinara je upoznati polaznike s financijskim pojmovima i procesima financijskog menadžmenta u poduzećima. 

Svjesni smo kako je upravljanje i planiranje novcem jedna od najvažnijih stvari posljednjih tjedana.

Prvi i najvažniji korak je informirati se o načinima i alatima potrebnim za kontroliranje financijama i razumijevanjem osnovnih financijskih pojmova.

Edukacije je namijenjena svima onima koji žele naučiti procijeniti financijske rizike i razumijeti proces toka novca iz financijske perspektive te razviti integriran okvir vrijednosti financijskog menadžmenta i procesa donošenja financijskih odluka u poduzećima.

Financijski menadžment zahtijeva ne samo proces upravljanja, planiranja, i potrošnje sredstava već i proces prikupljanja vlastitih i tuđih izvora sredstava, politika naplate potraživanja, odluku o raspodjeli sredstava i kontrole koje su u ovom trenutku ključne za očuvanje te daljnji razvoj i planiranje poslovanja.

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Webinar: Upravljanje novcem". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Webinar: Upravljanje novcem". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

O predavaču

Maja Dragojević Bačić, voditeljica Poduzetničkog centra Synergia - vodi i razvija poslovanje tvrtke u području eliminiranja administrativnih opterećenja i poboljšanja poslovnog okruženja, te vodi segment financijskog savjetovanja i računovodstveni odjel.

Posjeduje višegodišnje radno iskustvo u savjetovanju top managementa različitih gospodarskih sektora, upravljanju financijskim procesima poduzeća i neprofitnih organizacija kao i provedbi projekata financiranih iz EU fondova.

Svojim djelovanjem doprinijela je uspostavljanju te razvoju inovacija i inovacijskih sustava za praćenje financijskih procesa, te kreiranju potrebnih računovodstvenih analitika i izvještaja.

Kome je webinar namijenjen

Webinar je namijenjen svima onima koji žele naučiti procijeniti financijske rizike i razumijeti proces toka novca iz financijske perspektive te razviti integriran okvir vrijednosti financijskog menadžmenta i procesa donošenja financijskih odluka u poduzećima. Ciljane skupine su: direktori i zaposlenici te svi zainteresirani za ovu tematiku.

Sadržaj webinara

• Osnovne definicije i pojmovi financijske imovine i načina njenog upravljanja

• Prikupljanje vlastitih i tuđih izvora sredstava, politika naplate potraživanja

• Kontrola novčanih tokova

• Kriteriji raspodjele financijskih sredstava, odabir investicijskih mogućnosti

• Provođenje financijske politike poduzeća

• Planiranje, organiziranje, upravljanje i kontrola financijskih aktivnosti

• Proces kontroliranja financija

• Pitanja i odgovori

Dodana vrijednost

Svi materijali polaznicima će biti dostupni putem Moodle sustava kao i mogućnost postavljanja dodatnih pitanja i nakon webinara.