Webinar: Upravljanje novcem

Cilj ovog webinara je upoznati polaznike s financijskim pojmovima i procesima financijskog menadžmenta u poduzećima. 

Svjesni smo kako je upravljanje i planiranje novcem jedna od najvažnijih stvari posljednjih tjedana.

Prvi i najvažniji korak je informirati se o načinima i alatima potrebnim za kontroliranje financijama i razumijevanjem osnovnih financijskih pojmova.

Edukacije je namijenjena svima onima koji žele naučiti procijeniti financijske rizike i razumijeti proces toka novca iz financijske perspektive te razviti integriran okvir vrijednosti financijskog menadžmenta i procesa donošenja financijskih odluka u poduzećima.

Financijski menadžment zahtijeva ne samo proces upravljanja, planiranja, i potrošnje sredstava već i proces prikupljanja vlastitih i tuđih izvora sredstava, politika naplate potraživanja, odluku o raspodjeli sredstava i kontrole koje su u ovom trenutku ključne za očuvanje te daljnji razvoj i planiranje poslovanja.

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Webinar: Upravljanje novcem". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Webinar: Upravljanje novcem". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Sadržaj webinara

• Osnovne definicije i pojmovi financijske imovine i načina njenog upravljanja

• Prikupljanje vlastitih i tuđih izvora sredstava, politika naplate potraživanja

• Kontrola novčanih tokova

• Kriteriji raspodjele financijskih sredstava, odabir investicijskih mogućnosti

• Provođenje financijske politike poduzeća

• Planiranje, organiziranje, upravljanje i kontrola financijskih aktivnosti

• Proces kontroliranja financija

• Pitanja i odgovori

Kome je webinar namijenjen

Webinar je namijenjen svima onima koji žele naučiti procijeniti financijske rizike i razumijeti proces toka novca iz financijske perspektive te razviti integriran okvir vrijednosti financijskog menadžmenta i procesa donošenja financijskih odluka u poduzećima. Ciljane skupine su: direktori i zaposlenici te svi zainteresirani za ovu tematiku.

O predavaču

Maja Dragojević Bačić, voditeljica Poduzetničkog centra Synergia - vodi i razvija poslovanje tvrtke u području eliminiranja administrativnih opterećenja i poboljšanja poslovnog okruženja, te vodi segment financijskog savjetovanja i računovodstveni odjel.

Posjeduje višegodišnje radno iskustvo u savjetovanju top managementa različitih gospodarskih sektora, upravljanju financijskim procesima poduzeća i neprofitnih organizacija kao i provedbi projekata financiranih iz EU fondova.

Svojim djelovanjem doprinijela je uspostavljanju te razvoju inovacija i inovacijskih sustava za praćenje financijskih procesa, te kreiranju potrebnih računovodstvenih analitika i izvještaja.

Dodana vrijednost

Svi materijali polaznicima će biti dostupni putem Moodle sustava kao i mogućnost postavljanja dodatnih pitanja i nakon webinara.

Prednosti poslovnih edukacija u EdukaCentru

Prilagođeni tečajevi. Tečajevi su prilagođeni trenutnim kompetencijama polaznika stoga možeš biti siguran da nećeš gubiti vrijeme na materijale koji nisu prilagođeni tvom predznanju i mogućnostima.

Grupna nastava. Svoje nove poslovne vještine možeš učiti na grupnoj nastavi gdje odmah imaš priliku koristiti naučeno u komunikaciji s drugim polaznicima. Takav pristup edukaciji pomoći će ti sagledati problematiku iz različitih perspektiva i olakšati put do kreativnih rješenja.

Individualna nastava. Osim grupne, Edukacentar nudi i mogućnost individualne nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.

Nastava na lokaciji ili online. Osim nastave u suvremenim učionicama na našoj lokaciji, postoji i mogućnost organiziranja nastave na lokaciji koja tebi više odgovara. Uz to, organiziramo i online edukacije za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma.

Stjecanje novog zvanja. Po završetku određenih programa dobit ćeš Uvjerenje o osposobljavanju/usavršavanju propisano od Ministarstva znanosti i obrazovanja koje omogućuje upis zvanja u radnu knjižicu.

Probni sat. Ako i dalje nisi siguran jesu poslovne u Edukacentru primjerene za tebe ili tvoje zaposlenike, postoji i mogućnost dogovaranja probnog sata tijekom kojeg se možeš osobno uvjeriti u sve nabrojane prednosti.