ESG Intrudaction

Kreni individualno

Prilagodi nastavu svojim potrebama i brže postigni željeni cilj! Rezerviraj probni sat po povoljnoj cijeni i ako budeš zadovoljan, zajedno ćemo kreirati individualnu nastavu za tebe.

Rezerviraj probni sat

ESG predstavlja okolišne, društvene i upravljačke aspekte (Environmental, Social, and Governance). To je okvir koji pomaže dionicima razumjeti kako organizacija upravlja rizicima i prilikama povezanima sa pitanjima održivosti.

Ovaj koncept je postao sve važniji u poslovnom svijetu jer investitori, potrošači, zaposlenici i regulatorne agencije sve više traže od tvrtki da budu odgovornije prema okolišu, društvu i svojim dioničarima. Evo detaljnijeg pregleda svake od komponenti ESG-a:

  1. Okoliš (Environmental): Ova komponenta se odnosi na način na koji organizacija upravlja svojim utjecajem na okoliš. To uključuje politike i prakse vezane uz smanjenje emisija stakleničkih plinova, upravljanje otpadom, očuvanje resursa i korištenje obnovljivih izvora energije.
  2. Društvo (Social): Ova komponenta obuhvaća način na koji organizacija utječe na društvo u kojem posluje. To uključuje pitanja kao što su ljudska prava, radne prakse, raznolikost i inkluzivnost, sigurnost na radu, odnosi s dobavljačima te doprinos zajednici kroz filantropiju i korporativno volontiranje.
  3. Upravljanje (Governance): Ova komponenta se odnosi na način na koji organizacija upravlja samom sobom. To uključuje strukturu upravljanja, transparentnost, etiku, integritet, korporativnu odgovornost, pravednu raspodjelu dobiti te odnos s dioničarima.

Integracija ESG faktora u poslovnu strategiju može imati niz koristi, uključujući smanjenje rizika, poboljšanje dugoročne financijske performanse, privlačenje investicija, poboljšanje reputacije i odnosa s dionicima te doprinos društvenoj dobrobiti i očuvanju okoliša.

Osim toga, sve više investitora koristi ESG kriterije za procjenu investicijskih prilika, što je dovelo do porasta ESG investiranja, tj. ulaganja koja uzimaju u obzir ESG faktore. Ovaj pristup može pomoći u usmjeravanju kapitala prema održivijim i društveno odgovornijim tvrtkama, potičući promjene na tržištu prema održivijem poslovanju.

Individualna nastava

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati i kroz individualnu nastavu. Prilagodi nastavu svojim potrebama i mnogo brže postigni željeni cilj!

Prednosti individualne nastave su:

  • Brže usvajanje gradiva (u 50% satnice predviđene za grupnu nastavu moguće je prijeći predviđeno gradivo)
  • Nema ograničenja u broju sati i brzini napredovanja
  • Potpuna usklađenost sadržaja predavanja s tvojim ciljevima
  • Maksimalna fleksibilnost termina
  • Mogućnost otkazivanja dogovorenog termina zbog izvanrednih obveza (do 24 sata ranije bez naknade)
  • Mogućnost odabira povoljnijeg plaćanja u paketima od 10, 20, 30 ili više školskih sati

Kreirajmo zajedno edukaciju prilagođenu tvojim potrebama

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.