EdukaZona

Ms Excel u EdukaCentru

Praktični vodič za pivot tablice u Microsoft Excelu

26. 7. 2021.

Želiš li naučiti kako se brzo i jednostavno snaći u hrpi podataka? U ovom članku pronađi detaljne upute kako pronaći i organizirati podatke u Microsoft Excelu koristeći pivot tablice.

11 načina kako razviti društvene vještine i kompetencije za privlačan životopis

15. 7. 2021.

Želiš li u svom životopisu navesti jedinstvene društvene vještine i kompetencije kako bi se istaknula od ostalih, ali ne znaš odakle početi? Ne brini, ne moraš lagati nego ih možeš samostalno razviti, a mi ti u ovom članku donosimo savjete kako.

RAD OD KUĆE: Sve što trebaš znati o radu na daljinu u Hrvatskoj

5. 7. 2021.

Jedna od najpopularnijih tema tijekom globalne prilagodbe novim uvjetima života zasigurno je rad od kuće. U ovom članku donosimo ti sve što trebaš znati ako želiš da rad od kuće (p)ostane tvoj model poslovanja u budućnosti.

Fakulteti u Hrvatskoj

Fakulteti u Hrvatskoj: Kako upisati najbolje i najtraženije fakultete u Hrvatskoj?

14. 6. 2021.

Približava se vrijeme kad će nova generacija studenata sudjelovati na svojem prvom predavanju na fakultetu. Za sve koji žele biti sigurni da su odabrali pravo mjesto kad taj trenutak dođe, u ovom članku donosimo što će pojedini fakulteti u Hrvatskoj tražiti od vas za upis i kakva radna mjesta vas čekaju nakon završetka.

Pripreme za državnu maturu

Spremni maturanti su sretni maturanti - sažeti vodič za državnu maturu

26. 5. 2021.

Državna matura svojevrstan je ispit zrelosti koji očekuje sve učenike na kraju srednjoškolskog obrazovanja. Maturanti, ako niste sigurni što vas čeka na državnoj maturi te kako se dobro pripremiti, ovo je vodič za vas.

SEO optimizacija

SEO optimizacija – kako (po)ostati prvi odgovor na pitanje u tražilici?

11. 2. 2021.

Na vrhuncu globalne konkurencije za uspješne rezultate digitalnog marketinga nije dovoljno samo biti prisutan na internetu. Danas to znači stvaranje i održavanje kvalitetnog dvosmjernog odnosa s korisnicima. U sljedećem članku saznaj kako ti u tome može pomoći SEO optimizacija.

web shop

Vodič za početnike: Kako otvoriti web shop u Hrvatskoj?

3. 2. 2021.

Želiš li pokrenuti vlastiti posao, ali se osjećaš nemoćno jer nemaš pojma koji su nužni koraci u planiranju i otvaranju web shopa? U sljedećem članku donosimo ti odgovor na pitanje kako otvoriti web shop uz još poneki bonus savjet za njegovo uspješno funkcioniranje.

Voditelj EU projekata

Hitno potrebni voditelji projekata koje će financirati EU fondovi – možeš li i ti postati jedan od njih?

18. 1. 2021.

Hrvatska je ove godine ušla u novo programsko razdoblje koje će trajati do 2027. godine do kada treba potrošiti 22 milijarde eura iz EU proračuna. No mnogi EU fondovi bit će aktivni u značajno kraćem razdoblju od tih 7 godina stoga su voditelji EU projekata potrebniji nego ikada.

Kreativne radionice

UMNA MAPA – što, kome, kada, kako?

8. 1. 2021.

Umna mapa je nacrtana mentalna predodžba gradiva koje se uči. Engleski naziv "mind map" ukazuje da je umna mapa analogna procesima koji se odvijaju u mozgu kada pohranjujemo informacije u dugoročno pamćenje.

EdukaCentar

Istražili smo neobične božićne običaje diljem svijeta, evo što smo naučili

23. 12. 2020.

Znaš li da je u Japanu gotovo nemoguće dobiti stol u restoranu na Badnju večer? U ovom članku saznaj detalje zašto, ali upoznaj i ostale zanimljive božićne običaje diljem svijeta.

poslovna edukacija

Molba za posao koju će svaki poslodavac pročitati

17. 11. 2020.

Dok si u aktivnoj potrazi za novim radnim mjestom, molba za posao čini se kao težak dodatan zadatak na ionako stresnu situaciju.

Zato pročitaj ovaj članak i nauči kako jednostavno napisati životopis i molbu za posao koji će te sigurno dovesti do uspješnog kraja potrage za poslom.

Poslovna komunikacija

Kako treba izgledati poslovna komunikacija u radu s klijentima?

10. 11. 2020.

Učinkovita poslovna komunikacija u radu s klijentima jednako je važna za uspješan poslovni pothvat kao i kvaliteta proizvoda ili usluga.

U ovom članku saznat ćete kako treba izgledati poslovna komunikacija u radu s klijentima te koje komunikacijske tehnike možete odmah početi upotrebljavati kako bi ona bila uspješna.