EdukaZona

Engleski tečaj online za početnike: Besplatno uči engleski jezik s nama!

3. 12. 2021.

Privlači li te ideja o učenju engleskog jezika online, ali skeptična si jer nikada nisi imala priliku isprobati kako bi to izgledalo?

Današnji blog posvetili smo znatiželjnima poput tebe koji žele praktičnu primjenu prije konačne odluke – ispuni brzi test trenutnog znanja engleskog jezika i odmah kreni na prvu lekciju za početnike!

Božični običaji

Neobični božićni običaji diljem svijeta

1. 12. 2021.

Znaš li da je u Japanu gotovo nemoguće dobiti stol u restoranu na Badnju večer? Što je to božićni kiseli krastavac? Zašto je Djedica u Njemačkoj tajan? U ovom članku saznaj detalje, ali upoznaj i ostale zanimljive božićne običaje diljem svijeta.

Komunikacijske vještine

Komunikacijske vještine – Kako izbjeći nesporazume i uspješno prenijeti poruku

8. 11. 2021.

Ima li veće frustracije od one kad te sugovornik ne razumije i nikako mu ne možeš objasniti ono što želiš reći? Nesporazumi u komunikaciji mogu biti izvor stresa i mnogih neugodnih emocija zato u sljedećem članku saznaj kako ih izbjeći te razviti svoje komunikacije vještine.

Sigurnost na Internetu

Osnovna pravila ponašanja za sigurnost na internetu

26. 10. 2021.

U novom članku nauči kako na jednostavan način možeš pametno koristiti aplikacije na mobilnom uređaju, računalu ili tabletu da bi zaštitila osobne podatke (svoje djece) na mreži te povećala vašu sigurnost na internetu.

Samozapošljavanje

Kako dobiti poticaj za samozapošljavanje

14. 10. 2021.

Želiš biti sam svoj šef i sanjaš o slobodi obavljanja posla kad i kako želiš, ali ne znaš odakle uopće krenuti? Poticaj za samozapošljavanje izvrsno je mjesto za početak, a detaljne upute kako ga ostvariti pročitaj u sljedećem članku.

AutoCAD EdukaCentar

AutoCAD – program koji tvoju viziju pretvara u stvarnost

29. 9. 2021.

AutoCAD je iznimno popularan računalni program za dizajniranje koji najčešće asocira na građevinsku industriju, no njegova je primjena zapravo puno šira. U sljedećem članku donosimo u kojim sve industrijama možeš pronaći posao sa znanjem AutoCAD-a, ali i općenito što u njemu možeš raditi.

Učenje engleskog jezika

Zabavne, ali učinkovite ideje za učenje engleskog jezika

9. 9. 2021.

Engleski jezik govori više od 20% svjetske populacije što ga čini jednim od najčešće proučavanih jezika. Za snalaženje u današnjem svijetu nužno je razumjeti barem osnove i zato ti u ovom članku donosimo pregršt ideja za učenje engleskog jezika te kako ga možeš izvježbati do savršenstva.

Brzo učenje

Priručnik za roditelje: Kako učiti da bi se postigli izuzetni rezultati?

1. 9. 2021.

„Pa ja ne znam više što da radim, kako da ga natjeram da uči!?“ Ako ste barem jednom u životu izrekli navedenu rečenicu u očaju, ovo je tekst za vas. Saznajte u nastavku koje su najbolje tehnike kojima će vaše dijete naučiti kako učiti i uživajte oboje ovu školsku godinu u izvrsnim rezultatima.

Projekt menadžer

Kako postati projektni menadžer i raditi jedan od najbolje plaćenih poslova?

13. 8. 2021.

Znanje o upravljanju projektima jedna je od najcjenjenijih kompetencija na današnjem tržištu rada, a potreba za pojedincima koji će taj posao kvalitetno obavljati sve je veća. U sljedećem članku saznaj što radi projektni menadžer i kako postati certificiran u tom području.

Ms Excel u EdukaCentru

Praktični vodič za pivot tablice u Microsoft Excelu

26. 7. 2021.

Želiš li naučiti kako se brzo i jednostavno snaći u hrpi podataka? U ovom članku pronađi detaljne upute kako pronaći i organizirati podatke u Microsoft Excelu koristeći pivot tablice.

11 načina kako razviti društvene vještine i kompetencije za privlačan životopis

15. 7. 2021.

Želiš li u svom životopisu navesti jedinstvene društvene vještine i kompetencije kako bi se istaknula od ostalih, ali ne znaš odakle početi? Ne brini, ne moraš lagati nego ih možeš samostalno razviti, a mi ti u ovom članku donosimo savjete kako.

Rad od kuće

RAD OD KUĆE: Sve što trebaš znati o radu na daljinu u Hrvatskoj

5. 7. 2021.

Jedna od najpopularnijih tema tijekom globalne prilagodbe novim uvjetima života zasigurno je rad od kuće. U ovom članku donosimo ti sve što trebaš znati ako želiš da rad od kuće (p)ostane tvoj model poslovanja u budućnosti.