Škola Vožnje Dronom

Uzbuđeni smo što možemo najaviti našu novu edukaciju škole vožnje dronom! Program je osmišljen kako bi vam pružio sve potrebne vještine i znanja za sigurno i učinkovito upravljanje dronom.

Kreni individualno

Prilagodi nastavu svojim potrebama i brže postigni željeni cilj! Rezerviraj probni sat po povoljnoj cijeni i ako budeš zadovoljan, zajedno ćemo kreirati individualnu nastavu za tebe.

Rezerviraj probni sat
 1. Sigurnost kao prioritet: Dronovi koji se koriste u školi vožnje trebaju biti posebno dizajnirani s obzirom na sigurnost djece. To bi uključivalo niske visine leta, ograničenja brzine i dodatne sigurnosne mjere poput automatskog zaustavljanja u slučaju prepreka.

 2. Edukacija o principima letenja: Djeca bi prvo trebala naučiti osnove letenja dronom, uključujući upravljanje kontrolama i razumijevanje kako dron reagira na različite naredbe.

 3. Simulirane situacije: Korištenje simulatora za letenje omogućilo bi djeci da prakticiraju letenje u sigurnom okruženju prije nego što zapravo lete s pravim dronom.

 4. Praktična obuka: Nakon osnovne edukacije, djeca bi imala priliku letjeti s nadzorom instruktora, počevši od jednostavnih manevra do složenijih vještina kao što su navigacija i izbjegavanje prepreka.

 5. Edukacija o odgovornosti: Učenje o pravilima letenja i sigurnosnim propisima bitan je dio škole vožnje dronom. Djeca bi također trebala razumjeti posljedice nepoštivanja pravila.

 6. Igračke i edukativne komponente: Integracija igračaka i edukativnih materijala kako bi se djeca zabavila i istovremeno naučila o znanosti i tehnologiji iza dronova.

Ova vrsta škole vožnje ne samo da bi djeci omogućila učenje o novim tehnologijama već bi imala i potencijal potaknuti njihov interes za STEM područja (znanost, tehnologiju, inženjerstvo i matematiku).

Individualna nastava

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati i kroz individualnu nastavu. Prilagodi nastavu svojim potrebama i mnogo brže postigni željeni cilj!

Prednosti individualne nastave su:

 • Brže usvajanje gradiva (u 50% satnice predviđene za grupnu nastavu moguće je prijeći predviđeno gradivo)
 • Nema ograničenja u broju sati i brzini napredovanja
 • Potpuna usklađenost sadržaja predavanja s tvojim ciljevima
 • Maksimalna fleksibilnost termina
 • Mogućnost otkazivanja dogovorenog termina zbog izvanrednih obveza (do 24 sata ranije bez naknade)
 • Mogućnost odabira povoljnijeg plaćanja u paketima od 10, 20, 30 ili više školskih sati

Kreirajmo zajedno edukaciju prilagođenu tvojim potrebama

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Škola Vožnje Dronom". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Škola Vožnje Dronom". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava