Besplatne radionice i predavanja u EdukaCentru Zagreb

10. 9. 2019.

besplatne radionice Zagreb

I ove godine EdukaCentar dio je nacionalne obrazovne kampanje čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja. Zato svaki dan u tjednu od 30.9. do 4.10.2019. otvaramo naša vrata i održavamo besplatne i zanimljive radionice. Osiguraj svoje mjesto!

Ove godine održava se 13. Tjedan cjeloživotnog učenja te smo tom prigodom zajedno s našim predavačima i stručnim suradnicima osmislili zanimljive i korisne radionice i predavanja. 

Sva predavanja održavaju se u prostorijama EdukaCentra Zagreb (Preradovićeva 39), a kako bi besplatne radionice bile što kvalitetnije, broj sudionika za svaku edukaciju je ograničen na 10 polaznika!

Ispod ti donosimo raspored i opis edukacija i radionica, a kako bi osigurao svoje mjesto potrebno nam je samo javiti se na zagreb@edukacentar.hr i napisati za koju radionicu se prijavljuješ ili nas nazovi na 095 46 45 230/ 01 46 45 230.

edukacentar

PONEDJELJAK 30.9.2019.
18:00 - 19:00 sati
Uređivanje fotografija u Adobe Photoshop-u
Na ovoj praktičnoj radionici, u Adobe Photoshop-u učimo kako “popraviti” one lošije fotografije, a kako one dobre učiniti još boljima! Uz vodstvo našeg predavača, Photoshop stručnjaka i zaljubljenika u fotografiju, na praktičnim primjerima naučiti ćeš primijeniti neke od alata ovog programa i izvući ono najbolje iz svake fotografije.
Rezerviraj svoje mjesto.

UTORAK 1.10.2019.
18:00 - 19:00 sati
Kako se oglašavati na društvenim mrežama i privući nove kupce
Praktična radionica za sve one koji žele na praktičnim primjerima vidjeti kako funkcionira oglašavanje na Facebook i Instagram platformi i time povećati prodaju proizvoda ili usluga. Korak po korak vodimo vas kroz različite tipove kampanja, njihovu namjenu te primjere kako segmentirati publiku kojoj će naši oglasi, tj. proizvodi ili usluge biti interesantni za kupovinu.
Rezerviraj svoje mjesto.

SRIJEDA 2.10.2019.
18:00 - 19:00 sati
Kako koristiti mentalne mape za brzo učenje bez stresa
Mentalne mape danas se široko primjenjuju kao alat za brže i kvalitetnije učenje i pamćenje. Naša predavačica i psihologinja na ovoj praktičnoj radionici naučiti će te kako dobra organizacija učenja pomoću mentalnih mapa i mudro postavljanje ciljeva pomažu u borbi protiv stresa.
Rezerviraj svoje mjesto.

ČETVRTAK, 3.10.2019.
18:00 - 19:00 sati
Osnove Adobe Illustratora i izrada posjetnice
Na ovoj praktičnoj radionici pokazujemo kako Adobe Illustrator nije nikakav bauk! Program čija je primarna namjena izrada ilustracija i vektora nudi još puno mogućnosti i alata za široku i kreativnu primjenu te je jedan od glavnih alata za grafički, web ili mobilni dizajn. Uz vodstvo stručnog predavača, na licu mjesta uz direktnu vježbu i rad na računalu naučiti ćeš kako koristiti osnovne funkcije i alate programa te proći kroz praktičnu vježbu na kojoj ćeš izraditi vlastitu posjetnicu! 
Rezerviraj svoje mjesto.

PETAK 4.10.2019.
18:00 - 19:00 sati
MS Word trikovi za napredno korištenje
Microsoft Word radionica namijenjena prvenstveno učenicima i studentima, ali i svima koji žele naučiti kreiranje automatskog sadržaja i stilova, numeriranje stranica i još pokoji trik i savjet za brže i lakše snalaženje u ovom Office programu.
Rezerviraj svoje mjesto.

Ukoliko želiš rezervirati mjesto za još neku osobu osim sebe, samo nam pošalji u svojoj prijavi i njihovo ime i prezime i kontakt (e-mail adresa i broj telefona) kako bi i njima potvrdili prijavu. Osim na zagreb@edukacentar.hr, možeš nam se javiti i putem info obrasca.

Vidimo se u EdukaCentru!