Blagdansko darivanje u EdukaCentru

15. 12. 2020.

Dar

Sitno brojimo do kraja godine i vjerujemo da mnogi tu činjenicu vide kao jedno olakšanje, jer je 2020. bila apsolutno nepredvidiva i zahtjevna.

No, mi u EdukaCentru dajemo sve od sebe da ti uljepšamo barem njezin kraj. Dajemo ti mogućnost da 2020. ne pamtiš po propuštenim, nego po iskorištenim prilikama. Od početka svog djelovanja, ali pogotovo u ovim osjetljivim vremenima, nastojali smo doprijeti do svakog pojedinca i olakšati mu put do željenog znanja i razvoja vještina.

Napravili smo novu web stranicu, punu sadržaja koji će ti olakšati da i sam nešto naučiš. EdukaZonu smo obogatili mnoštvom praktičnih savjeta i besplatnih informacija. Na našem YouTube kanalu također su brojni tutoriali u kojima ti nastojimo otkriti neke trikove i olakšati snalaženje u ponekad zahtjevnim informatičkim postupcima. A za kraj ove teške godine, želimo ti znanje učiniti još dostupnijim, preko naših posebnih blagdanskih popusta.

Popusti u Zagrebu

Za sve tvrtke nudimo edukacije koje su siguran put do unapređenja poslovanja, pogotovo danas, u vremenu kada se od zaposlenih traže bogate digitalne vještine.

Za osnovne informatičke tečajeve, kada je riječ o većim grupama do 10 polaznika nudimo popust od 30% na osnovnu cijenu u koju su uključeni materijali, završno testiranje i certifikat.

EdukaCentar nudi i niz drugih programa edukacija i usavršavanja i to po čak 20% nižoj cijeni.

Za više informacija javi nam se na zagreb@edukacentar.hr ili na 095 46 45 230.

Sve druge aktualne edukacije i akcije možeš pratiti i na našem Facebooku i Instagramu.

Popusti u Splitu

Zadovoljni zaposlenici imperativ su uspjeha bilo koje tvrtke. Naše iskustvo pokazalo je da oni radnici u koje se ulaže višestruko koriste svojim tvrtkama nakon završenih edukacija.

Zato za sve tvrtke na području Dalmacije nudimo popuste na apsolutno sve edukacije iz naše ponude, i to do 50%.

U ponudi su i intenzivni početnički tečaj njemačkog i švedskog jezika po 20% nižoj cijeni, kao i za program usavršavanja za voditelja pripreme i provedbe EU projekata po 10% nižoj cijeni.

Za više informacija javi nam se na split@edukacentar.hr ili na 095 485 69 55.

Sve druge aktualne edukacije i akcije možeš pratiti i na našem Facebooku i Instagramu.

Poklon bon

Osim što mislimo na tebe, ove godine želimo ti pomoći i da razveseliš svoje najbliže kojima ovoga Božića možeš darovati ono najvrjednije, a to je znanje. Svatko od nas ima neke skrivene želje. Godine prolaze, a prioriteti često uspiju izgurati naše snove.

Ako znaš da je netko, tebi drag, oduvijek sanjao o tome da progovori francuski, talijanski, ili da je sam, a tako bi se rado družio barem preko Skypea, ali nije informatički dovoljno spretan, poklon bon u EdukaCentru najbolji je mogući dar. Poklon vrijedi za edukaciju po izboru, a može se iskoristiti do lipnja 2021. godine.

Kako do poklon bona?

• Napiši nam koji bon želiš i podatke o korisniku bona

• Poklon bon možeš kupiti u školi ili putem internet bankarstva uz dodatnu pogodnost, a to je dodatnih 20% popusta

• Podaci za plaćanje internet bankarstvom stižu na tvoju e-mail adresu kada nam pošalješ odabir poklon bona i podatke korisnika.

• Bon možeš kupiti do 30.12.2020.

• Nakon zaprimljene uplate, potvrda o plaćanju s poklon bonom stiže na tvoju e-mail adresu

• Putem e-maila poklon bon možeš proslijediti osobi kojoj ga poklanjaš, a to možemo učiniti i mi umjesto tebe

Za više informacija o poklon bonovima javite nam se na zagreb@edukacentar.hr ili split@edukacentar.hr.