Centar svih edukacija

10. 11. 2020.

eduka centar

Jesen smo iskoristili maksimalno te smo odlučili dočarati vam rezultat rada i smjer u kojem se kreće EdukaCentar.

Ne brinite, EdukaTim ostaje isti i s ponosom predstavlja novi vizualni identitet. Osim kozmetičkih zahvata na samoj stranici koje ćete primijetiti, tu je i novi logotip koji je ujedno sinonim za novu eru koja je pred nama. 

Naš redizajn predstavlja nove početke i krunu dosadašnjeg rada. Ženski tim na čelu vodi Centar prema modernim tehnologijama i alatima, specijaliziranim traženim edukacijama i novim metodama poučavanja. Naše nove edukacije predstavljene su nedavno na webu tako uz postojećih 20 stranih jezika, uvijek traženih informatičkih i poslovnih edukacija, krećemo s edukacijama za multimedijalno digitalno doba. Kreator multimedijalnog sadržaja, Društvene mreže i organski rast na Instagramu, Kako pokrenuti webshop bez programera i uspješno voditi društvene mreže, No stress with WordPress su samo neke od mnogih edukacija koje vas očekuju na našoj novoj stranici.

Točka unutar logotipa predstavlja mjesto kojem dolazite po nova znanja, vraćate usavršavati postojeća, mjesto za širenje i dijeljenje mišljenja... Mi smo centar edukacija koje odgovaraju vašim potrebama i  aktualnim i budućim izazovima. Točkice će vas pratiti do uspjeha na našim društvenim mrežama, prezentacijama i edukacijskim materijalima. 

Naš osvježeni izgled dobar je temelj za sve naše zajedničke daljnje uspjehe i zbog toga veliko hvala i našim suradnicima koji su omogućili da je Eduka prepoznata kao centar svih edukacija. Njihova stručnost i fleksibilnost da stvaraju programe prema potrebama polaznika doveli su nas do prepoznatljivosti i kvalitete. Velika zahvala ide i našoj dizajnerici Barbari Zec koja je osmislila i provela cijeli redizajn Centra.

Iako je ovo "novo normalno doba" mi ćemo ga rado nazvat i multimedijalno doba, moderno doba za digitalna znanja i vještine.

Vidimo se u EdukaCentru! :)