Održano 8 besplatnih radionica u EdukaCentru Zagreb

7. 10. 2019.

besplatne radionice

I ove godine sudjelovali smo u Tjednu cjeloživotnog učenja i nacionalnoj obrazovnoj kampanji te održali 8 besplatnih radionica za stotinjak posjetitelja. 

 

Za ovogodišnji 13. Tjedan cjeloživotnog učenja zajedno s našim predavačima i stručnim suradnicima osmislili smo zanimljive i korisne radionice i predavanja te kroz njih čak osam ugostili stotinjak polaznika u EdukaCentru.

preradovićeva ulica zagreb

Na radionici “Uređivanje fotografija u Adobe Photoshop-u” polaznici su s našim predavačem Romanom naučili brze trikove kako popraviti fotografije za najbolji dojam!

eduka centar

Najtraženija edukacija ovogodišnjeg Tjedna cjeloživotnog učenja, “Kako se oglašavati na društvenim mrežama i privući nove kupce“ popunila je tri termina, a na njoj nam je Tvrtko pokazao kako funkcionira Facebook Bussiness manager te kako optimizirati kampanje da bismo dosegli željenu publiku na društvenim mrežama. 

radionice zagreb

Naša predavačica i psihologinja Lara, na svojoj edukaciji “Kako koristiti mentalne mape za brzo učenje bez stresa” podijelila je s polaznicima korisne savjete i trikove kako organizirati učenje pomoću mentalnih mapa i učiti bez stresa.  

edukacentar zagreb

Radionica Osnove Adobe Illustratora i izrada posjetnice” bila je posvećena praktičnoj vježbi izrade vlastite posjetnice, čemu nas je naučio predavač Nikola

radionica

Za kraj tjedna, Ana nam je pokazala MS Word trikove za napredno korištenje te razne savjete za brže i lakše snalaženje u ovom Office programu.

Zahvaljujemo svim polaznicima što su zajedno s nama prošlog tjedna s veseljem učili i stjecali nova znanja, a posebna zahvala našim predavačima što su se i ove godine uključili u kampanju i zajedno s nama poduprli ideju cjeloživotnog učenja. :)