Sajam Ljepote u Avant Garden-u

31. 5. 2022.

EdukaCentar je imao priliku posjetiti Beauty sajam u Avant Garden-u; “Beauty Fair 2022”. Na sajmu smo imali priliku susresti se sa različitim, domaćim, ali i stranim, vodećim brendovima u područjima kozmetike, beauty tehnologije, njega tijela, kose i lica, ali i općenito osobnog well-beinga. 

Pojam ljepote neizbježna je tema u današnje vrijeme. Bilo da je u pitanju izgled osobe, njega lica ili učestalo konzumiranje različitih kozmetičkih proizvoda, “ostati lijep/a” je trend koji se sve više i više cijeni. No, ljepota podrazumijeva puno više od brige o vanjskom izgledu i upravo to smo imali priliku za vidjeti na Beauty Sajmu u Avant Garden-u 2022. 

Tijekom sajma, imali smo priliku predstaviti našu ustanovu, ali i upoznati različite vodeće brendove u područjima beauty svijeta; od kozmetike pa sve do beauty gadgets-a. Mnogi su poznati brendovi imali priliku prezentirati svoje proizvode i usluge, s jednim zajedničkim ciljem - educirati druge o višeslojnoj prirodi pojma ljepote. Vođeni upravo takvim načinom razmišljanja, sajam je dodatno obogatio samu simboliku tog koncepta te omogućio polaznicima bolje upoznavanje sa inovativnim pristupom prema održavanju osobnog well-beinga.