Tečajevi njemačkog jezika u Kölnu

11. 10. 2018.

tečaj njemačkog jezika

EdukaCentar u suradnji s njemačkom školom stranih jezika Nibelungen Sprachschule pruža ti mogućnosti pohađanja intenzivnih ili konverzacijskih tečajeva njemačkog jezika u Kölnu. Više informacija pročitaj u nastavku! 

Nibelungen Sprachschule škola je stranih jezika u Kölnu, u Njemačkoj, u kojoj se osim njemačkog uče i engleski i francuski jezik.

U suradnji s njima, EdukaCentar ti nudi mogućnost učenja njemačkog jezika, razine, intenziteta i tipa tečaja koji najbolje odgovara baš tebi.

Pohađati možeš tečajeve njemačkog jezika specijalizirane za potrebe studiranja i za pripreme za polaganje ispita znanja njemačkog jezika koji je dokaz da student može pratiti program na njemačkom jeziku. Pripremni specijalizirani tečajevi traju 4 odnosno 8 tjedana u skladu s godišnjim kalendarom, 4 školska sata dnevno od ponedjeljka do četvrtka.

Intenzivni tečajevi u trajanju od 64 školska sata, odnosno od 4 tjedna po četiri školska sata dnevno, predviđeni su za sve one koji žele učiti jezik, korak po korak. Intenzivni tečajevi najčešće počinju prvim ponedjeljkom u mjesecu. 

Za sve one koji već uče njemački jezik priključiti se možeš konverzacijskim tečajevima u trajanju od 20 školskih sati u tjednu. Dva su modela, jutarnji program u trajanju od pet dana, od ponedjeljka do petka, od 9 sati do 12 sati (4 školska sata dnevno). Konverzacijski tečaj usmjeren je isključivo na poticanje vještina govorenja, na razinama B1-B2 odnosno C1-C2. Tijekom tjednog programa vode se razgovori, rasprave, daju se savjeti i traže se mišljenja.

Tijekom boravka u Kölnu moći ćeš ne samo upoznati Njemačku, odnosno Köln, nego i primijeniti stečena znanja tijekom redovnog učenja njemačkog jezika kao stranog jezika u svojoj školi.

Za termine i sve dodatne informacije obrati se na info@edukacentar.hr!