Dizajn Interijera

Ovaj tečaj namijenjen je svima koji žele naučiti kako izrealizirati svoje ideje pomoću raznih tehnika i vizualnih programa - od tehničkog crtanja do 2D i 3D modeliranja i vizualizacije!

Kreni individualno

Prilagodi nastavu svojim potrebama i brže postigni željeni cilj! Rezerviraj probni sat po povoljnoj cijeni i ako budeš zadovoljan, zajedno ćemo kreirati individualnu nastavu za tebe.

Rezerviraj probni sat

Dizajn interijera je edukacija namijenjena svima koji žele naučiti pravilno prenijeti svoje ideje u stvarnost. Tijekom tečaja, polaznici imaju mogućnost upoznati se sa različitim elementima kako bi stekli znanja i vještine potrebne za obavljanje ovog posla. Edukacija se sastoji od niza zasebnih komponenata tokom kojih polaznici imaju mogućnost naučiti i biti dio procesa vizualizacije. 

Edukacija bi se sastojala od ukupno 100 školskih sati koji bi pokrivali sve od 2D crtanja, 3D modeliranja, 3D vizualizacija, kolažiranja, crtanja rukom, te teorija o bojama, materijalima i prostoručno crtanje. Zamišljeno je da se kroz tih 100 školskih sati odradi jednostvan projekt od početka do kraja - od same ideje do realizacije na papiru. Dakle naglasak je na praktičnom, a ne teoriji

TERMIN: 10.09.2024.

Prijave zaprimamo do 20.08.2024.

Cijena: 2500 EUR + PDV 

EARLY BIRD 2200 EUR + PDV 

Predznanje: nije potrebno

Minimalan broj osoba za grupu: 5 - 15

KOMPETENCIJE KOJE POLAZNIK STJEČE ZAVRŠETKOM PROGRAMA

Poznavanje osnova prostoručnog crtanja, boja i materijala, Koristiti alate za efikasniju i bržu izradu projekta, Primijeniti osnovne i napredne tehnike prilikom izrade projektne dokumentacije, Poznavanje osnovnih i naprednih tehnika 3D modeliranja i vizualizacija, Primijeniti vještine pregovaranja i komunikacije u svrhu uspješne izvedbe traženog, Primijeniti mjere zaštite na radu. 

Individualna nastava

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati i kroz individualnu nastavu. Prilagodi nastavu svojim potrebama i mnogo brže postigni željeni cilj!

Prednosti individualne nastave su:

 • Brže usvajanje gradiva (u 50% satnice predviđene za grupnu nastavu moguće je prijeći predviđeno gradivo)
 • Nema ograničenja u broju sati i brzini napredovanja
 • Potpuna usklađenost sadržaja predavanja s tvojim ciljevima
 • Maksimalna fleksibilnost termina
 • Mogućnost otkazivanja dogovorenog termina zbog izvanrednih obveza (do 24 sata ranije bez naknade)
 • Mogućnost odabira povoljnijeg plaćanja u paketima od 10, 20, 30 ili više školskih sati

Kreirajmo zajedno edukaciju prilagođenu tvojim potrebama

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Dizajn Interijera ". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Dizajn Interijera ". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Cilj Edukacije

Cilj edukacije je pružiti polaznicima potrebno znanje i vještine kako bi mogli uspješno obavljati posao dizajnera interijera. Kako bi se došlo do tog rezultata, potrebno je upoznati polaznike s praktičnim iskustvom dizajniranja vlastitog projekta - upravo ono što tečaj Dizajna Interijera i nudi.

Program

Teorija i tehničko crtanje

Polaznici će naučiti kako postaviti perspektivu sa 2 ili 3 nedogleda, o centralnoj perspektivi, kompoziciji, te o bojama i materijalima.

AutoCAD 2D – crtanje u ravnini

U ovom dijelu polaznici će naučiti kako se koristiti programom AutoCAD, tehnički opremiti nacrt, kotirati ga, te ga tehnički opremiti da bude razumljiv ne samo investitoru već i izvođaču radova.

Photoshop – kolažiranje

U ovom dijelu, polaznici će naučiti kako napraviti mood-board, iskolažirati jednostavan pogled, te općenite smjernice i osnove korištenja programa Adobe Photoshop sa naglaskom na dizajn interijera. 

Sketchup – 3D modeliranje

Ovdje će polaznici naučiti kako iz 2D nacrta napraviti 3D model, izmodelirati namještaj i postaviti kadar. Dakle, naglasak je na modeliranju iz 2D u 3D okvir.

Vray – vizualizacije

Na samom kraju edukacije, naglasak leži na vizualiciji. Polaznici će naučiti kako 3D volumenima dodati teksture, urediti ih da izgledaju realistično, složiti postavke materijala, dodat nebo (HDRI), te na kraju izrenderirati projekt.

Opći uvjeti korištenja

Otkazivanje Termina Edukacije:

  • Otkazivanje dogovorenog termina edukacije mora se najaviti minimalno 24 sata prije dogovorenog termina.
  • U suprotnom, termin se smatra iskorištenim.

Online Edukacija:

  • Edukacija se izvodi u realnom vremenu uživo s predavačem putem aplikacija za online nastavu (Zoom, Teams, Skype, Google Meet).
  • Zaposlenik ili predavač tvrtke Edulab d.o.o. dužan je klijentu pravovremeno poslati link za dogovoreni termin edukacije.
  • Klijent je dužan prisustvovati nastavi u dogovoreno vrijeme. U protivnom, primjenjuju se ranije navedeni uvjeti.
  • Klijent je dužan imati inastaliran program za rad (npr. MS OFFICE, AUTOCAD, Revit i sl)

Certifikat i nastavni materijali:

 • U okviru naše brige za okoliš, certifikate i nastavne materijale šaljemo isključivo u digitalnom obliku. Ovim postupkom smanjujemo korištenje papira i doprinosimo očuvanju prirode