Linux

Upoznaj i nauči operativni sustav Linux, kao i sve njegove prednosti. Uz našeg predavača otkrij da Linux ipak nije tako težak za upotrebu.

Kreni individualno

Prilagodi nastavu svojim potrebama i brže postigni željeni cilj! Rezerviraj probni sat po povoljnoj cijeni i ako budeš zadovoljan, zajedno ćemo kreirati individualnu nastavu za tebe.

Rezerviraj probni sat

Osim Windows-a poznavanje Linux OS velika je prednost u poslovnom svijetu. Uz naše tečajeve nauči kako Linux radi ili proširi već postojeće znanje.

Individualna nastava

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati i kroz individualnu nastavu. Prilagodi nastavu svojim potrebama i mnogo brže postigni željeni cilj!

Prednosti individualne nastave su:

  • Brže usvajanje gradiva (u 50% satnice predviđene za grupnu nastavu moguće je prijeći predviđeno gradivo)
  • Nema ograničenja u broju sati i brzini napredovanja
  • Potpuna usklađenost sadržaja predavanja s tvojim ciljevima
  • Maksimalna fleksibilnost termina
  • Mogućnost otkazivanja dogovorenog termina zbog izvanrednih obveza (do 24 sata ranije bez naknade)
  • Mogućnost odabira povoljnijeg plaćanja u paketima od 10, 20, 30 ili više školskih sati

Kreirajmo zajedno edukaciju prilagođenu tvojim potrebama

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Linux". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Linux". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Trajanje

 

10 školkih sati

Kako se upisati?

Preporučujemo da nam se javiš i da organiziramo neobavezni susret s predavačem. Nakon što se upoznate, zajedno ćete se dogovoriti o modelu edukacije koji bi najbolje odgovarao tvojem trenutačnom znanju i ciljevima.

Naša su ti vrata uvijek otvorena.

Napomena: Grupe svih razina formiraju se tijekom cijele godine, zato nikad nije kasno da se uključiš. Za više informacija obrati nam se mailom, telefonom ili nas osobno posjeti.

Veselimo se tvom dolasku!

Tečajevi u ovoj kategoriji

Linux za početnike

Osim Windowsa poznavanje Linux OS velika je prednost čak u poslovnom svijetu. Cilj tečaja je osposobiti polaznike za samostalno korištenje Linux OS. Nakon instalacije Linuxa polaznik će uočiti po čemu se razlikuje od Windowsa, naučiti terminal naredbe za brži rad u operacijskom sustavu, raditi s operatorima, regularnim izrazima, a sve to kroz ponavljanja i praktične zadatke. Tečaj je namijenjen svima koji žele početi raditi na Linux OS-u bez obzira na to imaju li malo iskustva u radu s Linuxom ili nemaju nikakvo predznanje.

Plan i program:

1. Instalacija i osnovno podešavanje Linux OS

2. Osnovne terminal naredbe i rad s bash-om

3. Arhitektura i rad s direktorijima

4. Upravljanje korisnicima i pregled Linux sustava

5. Ponavljanje i istraživanje kroz praktične zadatke

6. SSH konekcije i rad s Linux serverom

7. Rad s operatorima

8. Rad s regularnim izrazima

9. Dodatne terminal naredbe

10. Sigurnost i nadogradnja Linux OS-a

Trajanje: 10 školskih sati

Predznanje: Osnove PC računala

O predavaču

Filip Bakula je inženjer i konzultant za informacijsku sigurnost, ali istražuje i sigurnosne propuste. Usporedno se bavi i znanstvenom i poslovnom informatikom. Sudjeluje kao autor i koautor na nekoliko blogova i mobilnih aplikacija te rado dijeli svoja znanja i iskustva uživo u zajednicama ljudi sličnih interesa. Godišnji cilj mu je objaviti ozbiljan projekt, ali i publikacije. Optimistična je, pravedna i dobronamjerna osoba spremna podijeliti sva svoja znanja i raditi s ambicioznim ljudima.