Dizajn Interijera

Ovaj tečaj namijenjen je svima koji žele naučiti kako izrealizirati svoje ideje pomoću raznih tehnika i vizualnih programa - od tehničkog crtanja do 2D i 3D modeliranja i vizualizacije!

Kreni individualno

Prilagodi nastavu svojim potrebama i brže postigni željeni cilj! Rezerviraj probni sat po povoljnoj cijeni i ako budeš zadovoljan, zajedno ćemo kreirati individualnu nastavu za tebe.

Rezerviraj probni sat

OPIS

Dizajn interijera je edukacija namijenjena svima koji žele naučiti pravilno prenijeti svoje ideje u stvarnost. Tijekom tečaja, polaznici imaju mogućnost upoznati se sa različitim elementima kako bi stekli znanja i vještine potrebne za obavljanje ovog posla. Edukacija se sastoji od niza zasebnih komponenata tokom kojih polaznici imaju mogućnost naučiti i biti dio procesa vizualizacije. 

Edukacija bi se sastojala od ukupno 150 školskih sati koji bi pokrivali sve od 2D crtanja, 3D modeliranja, 3D vizualizacija, kolažiranja, crtanja rukom, te teorija o bojama, materijalima i prostoručno crtanje. Zamišljeno je da se kroz tih 150 školskih sati odradi jednostvan projekt od početka do kraja - od same ideje do realizacije na papiru. Dakle naglasak je na praktičnom, a ne teoriji

Individualna nastava

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati i kroz individualnu nastavu. Prilagodi nastavu svojim potrebama i mnogo brže postigni željeni cilj!

Prednosti individualne nastave su:

  • Brže usvajanje gradiva (u 50% satnice predviđene za grupnu nastavu moguće je prijeći predviđeno gradivo)
  • Nema ograničenja u broju sati i brzini napredovanja
  • Potpuna usklađenost sadržaja predavanja s tvojim ciljevima
  • Maksimalna fleksibilnost termina
  • Mogućnost otkazivanja dogovorenog termina zbog izvanrednih obveza (do 24 sata ranije bez naknade)
  • Mogućnost odabira povoljnijeg plaćanja u paketima od 10, 20, 30 ili više školskih sati

Kreirajmo zajedno edukaciju prilagođenu tvojim potrebama

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Dizajn Interijera ". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Dizajn Interijera ". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Cilj Edukacije

Cilj edukacije je pružiti polaznicima potrebno znanje i vještine kako bi mogli uspješno obavljati posao dizajnera interijera. Kako bi se došlo do tog rezultata, potrebno je upoznati polaznike s praktičnim iskustvom dizajniranja vlastitog projekta - upravo ono što tečaj Dizajna Interijera i nudi.

Program

30 školskih sati – teorija i tehničko crtanje

Polaznici će naučiti kako postaviti perspektivu sa 2 ili 3 nedogleda, o centralnoj perspektivi, kompoziciji, te o bojama i materijalima.

30 školskih sati AutoCAD 2D – crtanje u ravnini

U ovom dijelu polaznici će naučiti kako se koristiti programom AutoCAD, tehnički opremiti nacrt, kotirati ga, te ga tehnički opremiti da bude razumljiv ne samo investitoru već i izvođaču radova.

30 školskih sati Photoshop – kolažiranje

U ovom dijelu, polaznici će naučiti kako napraviti mood-board, iskolažirati jednostavan pogled, te općenite smjernice i osnove korištenja programa Adobe Photoshop sa naglaskom na dizajn interijera. 

30 školskih sati Sketchup – 3D modeliranje

Ovdje će polaznici naučiti kako iz 2D nacrta napraviti 3D model, izmodelirati namještaj i postaviti kadar. Dakle, naglasak je na modeliranju iz 2D u 3D okvir.

30 školskih sati Vray – vizualizacije

Na samom kraju edukacije, naglasak leži na vizualiciji. Polaznici će naučiti kako 3D volumenima dodati teksture, urediti ih da izgledaju realistično, složiti postavke materijala, dodat nebo (HDRI), te na kraju izrenderirati projekt.

Prednosti poslovnih edukacija u EdukaCentru

Prilagođeni tečajevi. Tečajevi su prilagođeni trenutnim kompetencijama polaznika stoga možeš biti siguran da nećeš gubiti vrijeme na materijale koji nisu prilagođeni tvom predznanju i mogućnostima.

Grupna nastava. Svoje nove poslovne vještine možeš učiti na grupnoj nastavi gdje odmah imaš priliku koristiti naučeno u komunikaciji s drugim polaznicima. Takav pristup edukaciji pomoći će ti sagledati problematiku iz različitih perspektiva i olakšati put do kreativnih rješenja.

Individualna nastava. Osim grupne, Edukacentar nudi i mogućnost individualne nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.

Nastava na lokaciji ili online. Osim nastave u suvremenim učionicama na našoj lokaciji, postoji i mogućnost organiziranja nastave na lokaciji koja tebi više odgovara. Uz to, organiziramo i online edukacije za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma.

Stjecanje novog zvanja. Po završetku određenih programa dobit ćeš certifikat od EdukaCentra koji omogućuje upis zvanja u radnu knjižicu.

Probni sat. Ako i dalje nisi siguran jesu poslovne u Edukacentru primjerene za tebe ili tvoje zaposlenike, postoji i mogućnost dogovaranja probnog sata tijekom kojeg se možeš osobno uvjeriti u sve nabrojane prednosti.