Priprema za upis na Glumački odsjek - ADU

Upiši tečaj i uspješno se pripremi za prijemni ispit na odsjeku Glume na ADU! Uz iskusne predavače i stručnjake na području glume, polaznicima je omogućen rad na glumačkim vještinama potrebnima za siguran upis. 

Kreni individualno

Prilagodi nastavu svojim potrebama i brže postigni željeni cilj! Rezerviraj probni sat po povoljnoj cijeni i ako budeš zadovoljan, zajedno ćemo kreirati individualnu nastavu za tebe.

Rezerviraj probni sat

Edukacija omogućava svim polaznicima temeljitu pripremu za odsjek Glume na Akademiji Dramskih Umjetnosti u Zagrebu uz vodstvo diplomirane glumice s istog odsjeka. Cilj tečaja je da se sa polaznicima radi na predstavljanju monologa i poezije, ali i na usavršavanju kreiranja dramskih likova kako bi što uspješnije ostvarili željeni cilj. Sa polaznicima će se raditi individualno, ali moguće je prijaviti i grupni tečaj. 

Individualna nastava

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati i kroz individualnu nastavu. Prilagodi nastavu svojim potrebama i mnogo brže postigni željeni cilj!

Prednosti individualne nastave su:

  • Brže usvajanje gradiva (u 50% satnice predviđene za grupnu nastavu moguće je prijeći predviđeno gradivo)
  • Nema ograničenja u broju sati i brzini napredovanja
  • Potpuna usklađenost sadržaja predavanja s tvojim ciljevima
  • Maksimalna fleksibilnost termina
  • Mogućnost otkazivanja dogovorenog termina zbog izvanrednih obveza (do 24 sata ranije bez naknade)
  • Mogućnost odabira povoljnijeg plaćanja u paketima od 10, 20, 30 ili više školskih sati

Kreirajmo zajedno edukaciju prilagođenu tvojim potrebama

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Priprema za upis na Glumački odsjek - ADU". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Priprema za upis na Glumački odsjek - ADU". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.