Fast forward to UX

Jednodnevna praktična edukacija na kojoj ćete naučiti principe kreiranja kvalitetnog korisničkog iskustva za web stranice i mobilne aplikacije. Namijenjena početnicima, ali i onima s malo predznanja i iskustva.

Fast forward to UX naučit će vas principima kreiranja kvalitetnog korisničkog iskustva kada je razvoj web stranica, web trgovina i mobilnih aplikacija u pitanju. Teorijski i praktično prolazimo kroz razne principe i strategije te učimo kako zapravo primijeniti ove apstraktne koncepte na prave projekte. Čak i ako ste potpuni početnik, Fast forward to UX osigurat će vam osnovno znanje, kojim ćete moći web stranicu ili mobilnu aplikaciju napraviti funkcionalnom, atraktivnom i uspješnom. Provest ćemo vas kroz osnove potrebne za kreiranje ili poboljšanje korisničkog iskustva na digitalnim platformama - web i mobile.

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Fast forward to UX". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Fast forward to UX". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Što ćeš naučiti?

Znat ćete definirati tko su korisnici vaše web ili mobilne platforme i što oni očekuju u interakciji s digitalnim sadržajem. Naučit ćete postaviti 1000 pitanja u samom procesu kreiranja vrhunskog korisničkog iskustva, a odgovore ćete upotrijebiti za odluke u dizajnu i informiranje o sadržaju. Ulazit ćete u Informacijsku arhitekturu (IA) te saznati kako ju kategorizirati. No, najbitnije od svega, dobiti ćete sposobnost da vidite i riješite probleme kako biste osigurali da su očekivanja korisnika, kao i vas i vaših klijenata ispunjena.

Nakon završetka ove praktične jednodnevne edukacije ćeš:

 • Razumjeti razloge postojanja UX dizajna kao zasebne discipline, prednosti koje donosi te deliverables kojima UX dizajn proces završava;
 • Znati kako definirati što ljudi trebaju s vaše web-lokacije i što vi ili vaš klijent želite postići projektom; 
 • Znati koje informacije treba uključiti u vašu web-lokaciju i kako ih dizajnirati za povećanje konverzija;
 • Razumjeti probleme u području korisničkog iskustva i znati osmišljavati rješenja;
 • Moći artikulirati i braniti dizajnerska rješenja;
 • Razumjeti kako UX dizajneri rade s ostalim članovima tima ili klijentima;
 • Naučiti što tvrtke traže kod UX dizajn kandidata;
 • Znati kako kreirati:
  ○ Persone
  ○ Informacijsku arhitekturu
  ○ User Stories
  ○ Wireframeove

Prednosti kreativnih edukacija u EdukaCentru

 • Prilagođeni tečajevi. Seminari i tečajevi su prilagođeni trenutnim kompetencijama polaznika stoga možeš biti siguran da nećeš gubiti vrijeme na materijale koji nisu prilagođeni tvom predznanju i mogućnostima.
 • Grupna nastava. Svoje nove vještine možeš učiti na grupnoj nastavi gdje odmah imaš priliku koristiti naučeno u komunikaciji s drugim polaznicima. Takav pristup edukaciji pomoći će ti sagledati problematiku iz različitih perspektiva i olakšati put do kreativnih rješenja.
 •  Individualna nastava. Osim grupne, EdukaCentar nudi i mogućnost individualne nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.
 • Nastava na lokaciji ili online. Osim nastave u suvremenim učionicama na našoj lokaciji, postoji i mogućnost organiziranja nastave na lokaciji koja tebi više odgovara. Uz to, organiziramo i online edukacije za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma.
 •  Stjecanje novog zvanja. Po završetku programa dobit ćeš Uvjerenje o osposobljavanju propisano od Ministarstva znanosti i obrazovanja koje omogućuje upis zvanja u radnu knjižicu.
 • Probni sat. Ako i dalje nisi siguran jesu poslovne u EdukaCentru primjerene za tebe ili tvoje zaposlenike, postoji i mogućnost dogovaranja probnog sata tijekom kojeg se možeš osobno uvjeriti u sve nabrojane prednosti.