Glavne informacije

S nama početak nije težak

EdukaCentar je suvremeni centar obrazovanja. Tijekom 15 godina rada postali smo prepoznatljiv brend u domeni cjeloživotnog učenja. Naše edukacije iz godine u godinu pohađa na stotine pojedinaca s područja cijele države, a brojne hrvatske i inozemne kompanije poklanjaju nam povjerenje i svoje zaposlenike obučavaju upravo u EdukaCentru.

O Nama

Mnogi polaznici su, zahvaljujući edukacijama koje su pohađali u našoj školi, pronašli novi posao ili napravili pravi zaokret u karijeri. Na to smo izuzetno ponosni.

Ponosimo se i našim obrazovnim kadrom. Okupljamo stručnjake iz različitih područja koji osim obrazovanja, barataju i bogatim poslovnim iskustvom pa našim polaznicima osim teorijskog znanja prenose i praktične savjete koji u današnjem svijetu vrijede pravo bogatstvo.

Uživamo u prenošenju znanja i uvijek se trudimo olakšati svima pristup učenju. Zbog toga naše edukacije prilagođavamo potrebama klijenata, zahtjevima tržišta i vremenu u kojemu živimo. Iz godine u godinu uvodimo i nove seminare i pratimo trendove u poslovnom i digitalnom svijetu.

Imamo raznovrsnu ponudu tečajeva stranih jezika, informatičkih seminara, poslovnih edukacija kao i programa usmjerenih osobnom razvoju. Posebne edukacije kreirali smo i za naše najmlađe polaznike.

Sve naše edukacije moguće je pohađati isključivo individualno online u realnom vremenu, a ukoliko imate više od jednog kandidata onda je moguć dogovor za grupnu edukaciju. Tvrtkama omogućavamo i individualnu ili grupnu edukaciju u njihovim prostorima. Online individualna nastava u potpunosti je prilagođena vremenu, ciljevima i afinitetima polaznika. Ostale dobrobiti sasvim su jasne, gradivo se prelazi i usvaja puno brže, a predavač je fokusiran na tvoje slabosti i prednosti, na tvoje ciljeve učenja. Individualni program u potpunosti se prilagođava tebi.

Online učenje je posljednjih godina sve popularniji vid pohađanja edukacija. Iz udobnosti svoga doma možeš jednako kvalitetno učiti i pratiti sve naše seminare.

Predanošću i odgovornim poslovanjem izgradili smo instituciju u kojoj ima mjesta za sve dobne skupine i ljude željne znanja u različitim oblastima. Vjerujemo da je učenje proces koji svakog čovjeka mijenja i oblikuje na najljepši mogući način i zato su naša vrata uvijek otvorena svima koji žele učiti i napredovati.

Način Plaćanja

EdukaCentar čine pravni subjekti:

Edukacijski Centar - Ustanova za obrazovanje
OIB: 17916683561
Adresa registracije: Trnčevićev put 25, 10000 Zagreb
E-mail: info@edukacentar.hr
IBAN: HR7924840081104700111
Swift code:RZBHHR2XXXX

Eduka, obrt za poduku i savjetovanje
OIB vlasnika 50856085917
Matični broj obrta: 98130706
Adresa registracije: Trnčevićev put 25, 10000 Zagreb

IBAN HR6224840081135152209

Edulab d.o.o.

OIB 69840660917

Adresa registracije: Trg Luke Ilića Oriovčanina 8, Novska

IBAN: HR8824840081135102853 – Raiffeisen Bank