Chat GPT kako koristiti

ChatGPT je program umjetne inteligencije koji koristi tehnologiju obrade prirodnog jezika (NLP) za generiranje odgovora na temelju unesenih tekstualnih ulaznih podataka. Koristi se za različite svrhe kao što su odgovaranje na pitanja, pružanje informacija ili čak zabava.

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Chat GPT kako koristiti". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Chat GPT kako koristiti". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Program edukacije

Edukacija o korištenju ChatGPT-a 

  1. Osnovno razumijevanje funkcionalnosti: Korisnik se upoznaje s tim kako ChatGPT koristi umjetnu inteligenciju za obradu tekstualnih ulaznih podataka i generiranje odgovora.

  2. Interakcija s ChatGPT-om: Korisnik uči kako postavljati pitanja ili davanje ulaznih informacija ChatGPT-u na način koji će rezultirati relevantnim odgovorom.

  3. Razumijevanje granica tehnologije: Edukacija obuhvaća i svjesnost o tome što ChatGPT može i ne može učiniti. To uključuje prepoznavanje situacija gdje je potrebno dodatno provjeriti informacije ili koristiti druge izvore.

  4. Sigurnost i etička pitanja: Korisnici se mogu educirati o važnosti sigurne i odgovorne upotrebe tehnologije, uključujući razumijevanje privatnosti podataka i sprečavanje zloupotrebe.

  5. Prilagodba i napredne mogućnosti: Naprednija obuka može uključivati ​​upoznavanje s prilagodbom odgovora, integracijom s drugim sustavima ili upotrebu specifičnih značajki kao što su višejezičnost ili tematska specijalizacija.

Kome je namjenjena eduakcija

Edukacija o korištenju ChatGPT-a može biti namijenjena različitim skupinama ljudi, uključujući:

Općoj javnosti: Svima koji su zainteresirani za upotrebu tehnologije umjetne inteligencije za interakciju i dobivanje informacija.

Profesionalcima: Osobama u različitim industrijama koje žele iskoristiti ChatGPT za poboljšanje korisničkog iskustva, podršku korisnicima ili automatizaciju određenih procesa.

Edukatorima i istraživačima: Onima koji proučavaju tehnologije umjetne inteligencije ili žele istraživati primjene ChatGPT-a u obrazovanju i drugim područjima.

Programerima i inženjerima: Koje zanima integracija i prilagodba ChatGPT-a u postojeće ili nove sustave kao dio njihovih tehničkih projekata.

Poslovnim korisnicima: Menadžerima i donositeljima odluka koji traže načine za povećanje produktivnosti ili poboljšanje usluga kroz implementaciju tehnologije razgovora poput ChatGPT-a.

Edukacija može biti prilagođena različitim razinama znanja i potrebama korisnika, od osnovnih uputa o osnovnim funkcijama do naprednijih tehnika i integracija.