Organizacija evenata

Organizacija evenata nije nimalo lak zadatak, a smatra se jednim od PR, marketinških i komunikacijskih alata. S nama naučite sve od A do odličan event o kojem će svi pričati!

Ova edukacija je namijenjena svima koji žele naučiti sami kreirati i voditi vlastiti događaj koji će im pomoći kod prezentacije tvrtke, proizvoda i usluga.

Polaznici će na ovoj edukaciji naučiti:

  • kreirati vlastiti događaj od ideje do realizacije,
  • voditi događaj pred publikom,
  • usavršiti javni nastup,
  • kroz vlastiti događaj se brendirati na tržištu i povećati svoj visibility.

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Organizacija evenata". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Organizacija evenata". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

O predavaču

Željka Barišić je poduzetnica i sportašica, diplomirala je ekonomiju na Fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku, njezina velika strast su prodaja, financije, putovanja te dobre knjige. Više od deset godina bavila se integriranom marketinškom komunikacijom radeći u agencijama za istraživanje tržišta te Business Intelligence u Zagrebu.

Forca Digital Agency njezina je agencija koja se bavi digitalnim marketingom, event managementom te game developmentom. Blogerica je i predavačica InspireMe portala i konferencije. Novinarka je časopisa Poduzetnik i Lider. Intenzivno se bavi prodajom i networkingom posljednje desetljeće. Osnivačica je i Adria Business Networka.

Trajnje

60 minuta individualna online nastava

90 minuta grupna nastava (do 3 osobe)

Individualna nastava  Edukacentar nudi mogućnost individualne online nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.