Španjolski jezik

Nauči španjolski i otkrij kulturu uživanja u životu, hrani, vinu i umjetnosti. 

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Španjolski jezik". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Španjolski jezik". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Opći tečaj španjolskog jezika

 

 • Kreni s učenjem španjolskog jezika ili nadogradi svoje znanje upisom tečaja odgovarajuće razine
 • Trajanje: 60 školskih sati u grupi; u blokovima po dva školska sata
 • Ako nisi siguran koja bi ti razina učenja odgovarala, javi nam se i dogovorit ćemo ti konzultacije s predavačem

Vrlo zanimljiva i zabavna predavanja. Obuhvaćeno je sve, od gramatike i vokabulara pa do konverzacije. Sve pohvale!

- Ivana Marija Pranjić

EdukaPristup

EdukaPristup učenju stranih jezika temelji se na suvremenim pristupima i metodama iz područja andragogije, pedagogije, psihologije i lingvistike kako bi proces učenja stranog jezika bio brz, kvalitetan i zanimljiv.

To postižemo kroz jezični, kognitivni i društveni princip učenja i usvajanja znanja, koji osiguravaju da uz samo usvajanje gramatike i vokabulara jezika predavanja budu ispunjena sadržajem i saznanjima koja omogućuju spoznaju šire slike o kulturi i društvu jezika koje uči, te razvoj vlastite svijesti i motivacije.

Naše edukacije konstantno unapređujemo kako bi bile u skladu s najsuvremenijim trendovima, a naši predavači kontinuirano i pažljivo prate sve polaznike u njihovom radu i napretku, kako bi razina motivacije uvijek bila visoka, a rezultati vidljivi!

Opći uvjeti korištenja

Otkazivanje Termina Edukacije:

  • Otkazivanje dogovorenog termina edukacije mora se najaviti minimalno 24 sata prije dogovorenog termina.
  • U suprotnom, termin se smatra iskorištenim.

Online Edukacija:

  • Edukacija se izvodi u realnom vremenu uživo s predavačem putem aplikacija za online nastavu (Zoom, Teams, Skype, Google Meet).
  • Zaposlenik ili predavač tvrtke Edulab d.o.o. dužan je klijentu pravovremeno poslati link za dogovoreni termin edukacije.
  • Klijent je dužan prisustvovati nastavi u dogovoreno vrijeme. U protivnom, primjenjuju se ranije navedeni uvjeti.
  • Klijent je dužan imati inastaliran program za rad (npr. MS OFFICE, AUTOCAD, Revit i sl)

Certifikat i nastavni materijali:

 • U okviru naše brige za okoliš, certifikate i nastavne materijale šaljemo isključivo u digitalnom obliku. Ovim postupkom smanjujemo korištenje papira i doprinosimo očuvanju prirode

Zanimljivosti

Češki jezik, zvanično poznat kao čeština, ima bogatu povijest i nekoliko zanimljivosti koje ga čine posebnim. Evo nekoliko interesantnih činjenica o češkom jeziku:

 1. Zapadnoslavenski jezik: Češki je dio zapadnoslavenske grupe jezika, zajedno sa slovačkim, poljskim i kašupskim. Ima sličnosti s drugim slavenskim jezicima, ali također ima jedinstvene karakteristike.

 2. Pisanje i izgovor: Češki koristi latinično pismo sa specifičnim dijakritičkim znakovima, kao što su háček (ˇ) i čarka (´). Ovi znakovi mijenjaju izgovor slova, na primjer, "č" se izgovara kao "ch" u riječi "chocolate".

 3. Fonološki sustav: Češki ima bogat fonološki sustav s mnogo različitih vokala i konsonanata. Također ima dugotrajan vokalski sustav s razlikom između kratkih i dugih vokala.

 4. Morfologija: Češki je flektivni jezik, što znači da koristi promjene oblika riječi (deklinaciju i konjugaciju) za izražavanje različitih gramatičkih funkcija. Na primjer, imenice, pridjevi i zamjenice se mijenjaju po padežima.

 5. Prva pisana djela: Najstariji sačuvani zapisi na češkom jeziku potječu iz 13. stoljeća. Jedan od najpoznatijih ranih tekstova je "Dalimilova kronika", koja je napisana oko 1314. godine.

 

Eduakcentar i Magenta Moments suradnja

Iskoristite ekskluzivne pogodnosti na edukacije Edukacentra putem aplikacije i Magenta Moments usluga.

Uživajte u posebnoj ponudi 1+1 - tečaj jezika kupi za jednu osobu, a druga osoba gratis prati nastavu!