Fast forward to UX

Jednodnevna praktična edukacija na kojoj ćete naučiti principe kreiranja kvalitetnog korisničkog iskustva za web stranice i mobilne aplikacije. Namijenjena početnicima, ali i onima s malo predznanja i iskustva.

Fast forward to UX naučit će vas principima kreiranja kvalitetnog korisničkog iskustva kada je razvoj web stranica, web trgovina i mobilnih aplikacija u pitanju. Teorijski i praktično prolazimo kroz razne principe i strategije te učimo kako zapravo primijeniti ove apstraktne koncepte na prave projekte. Čak i ako ste potpuni početnik, Fast forward to UX osigurat će vam osnovno znanje, kojim ćete moći web stranicu ili mobilnu aplikaciju napraviti funkcionalnom, atraktivnom i uspješnom. Provest ćemo vas kroz osnove potrebne za kreiranje ili poboljšanje korisničkog iskustva na digitalnim platformama - web i mobile.

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Fast forward to UX". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Fast forward to UX". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Što ćeš naučiti?

Znat ćete definirati tko su korisnici vaše web ili mobilne platforme i što oni očekuju u interakciji s digitalnim sadržajem. Naučit ćete postaviti 1000 pitanja u samom procesu kreiranja vrhunskog korisničkog iskustva, a odgovore ćete upotrijebiti za odluke u dizajnu i informiranje o sadržaju. Ulazit ćete u Informacijsku arhitekturu (IA) te saznati kako ju kategorizirati. No, najbitnije od svega, dobiti ćete sposobnost da vidite i riješite probleme kako biste osigurali da su očekivanja korisnika, kao i vas i vaših klijenata ispunjena.

Nakon završetka ove praktične jednodnevne edukacije ćeš:

 • Razumjeti razloge postojanja UX dizajna kao zasebne discipline, prednosti koje donosi te deliverables kojima UX dizajn proces završava;
 • Znati kako definirati što ljudi trebaju s vaše web-lokacije i što vi ili vaš klijent želite postići projektom; 
 • Znati koje informacije treba uključiti u vašu web-lokaciju i kako ih dizajnirati za povećanje konverzija;
 • Razumjeti probleme u području korisničkog iskustva i znati osmišljavati rješenja;
 • Moći artikulirati i braniti dizajnerska rješenja;
 • Razumjeti kako UX dizajneri rade s ostalim članovima tima ili klijentima;
 • Naučiti što tvrtke traže kod UX dizajn kandidata;
 • Znati kako kreirati:
  ○ Persone
  ○ Informacijsku arhitekturu
  ○ User Stories
  ○ Wireframeove

Prednosti kreativnih edukacija u EdukaCentru

 • Prilagođeni tečajevi. Tečajevi su prilagođeni trenutnim kompetencijama polaznika stoga možeš biti siguran da nećeš gubiti vrijeme na materijale koji nisu prilagođeni tvom predznanju i mogućnostima.

  Individualna nastava  Edukacentar nudi mogućnost individualne online nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.

  Nastava na lokaciji ili online. Osim online nastave postoji i mogućnost organiziranja nastave na lokaciji koja tebi više odgovara. 

  Stjecanje novog zvanja. Po završetku određenih programa dobit ćeš certifikat od EdukaCentra relevantan pri aplikaciranju za novo radno mjesto.

  Probni sat. Ako i dalje nisi siguran jesu poslovne u Edukacentru primjerene za tebe ili tvoje zaposlenike, postoji i mogućnost dogovaranja probnog sata tijekom kojeg se možeš osobno uvjeriti u sve nabrojane prednosti.