Jezično testiranje

Prijavljuješ se za posao, stipendiju ili studijski program i uvjet je znanje stranog jezika koji ti već govoriš, ali za to nemaš potvrdu?

Treba ti potvrda o poznavanju hrvatskog jezika i latiničnog pisma u postupku odobrenja stalnog boravka?

Dođi do nas na testiranje i tvoj će problem biti riješen: potvrda o znanju stranog jezika bit će ti u ruci.

U EdukaCentru možeš testirati vlastito poznavanje stranog jezika i dobiti potvrdu o položenom stupnju.  Potvrde EdukaCentra usklađene su s europskim referentnim jezičnim okvirom i izdaju se na hrvatskom, engleskom ili kojem drugom jeziku prema potrebi.

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Opis i trajanje jezičnog testiranja

  • Testiranje traje 2-3 školska sata i podijeljeno je na pismeni i usmeni dio
  • Provodi se u prostorijama EdukaCentra
  • Za poslovne subjekte moguće je za veći broj kandidata organizirati i na lokaciji naručitelja
  • Testiraju se sve komponente jezične kompetencije, odnosno: slušanje, govorna interakcija, čitanje, govorna produkcija i pisanje
  • U roku od 24 h, a najčešće odmah nakon provedenog testiranja dobit ćeš potvrdu o znanju stranog jezika. Potvrde EdukaCentra usklađene su s europskim referentnim jezičnim okvirom i izdaju se na hrvatskom, engleskom ili kojem drugom jeziku prema potrebi

Termin testiranja dogovaramo ovisno o tvome slobodnom vremenu. Predlažemo ti da nas nazoveš ili pošalješ e-mail s naznakom koji jezik želiš testirati i rezervirat ćemo ti termin i ispitivača.