Komunikacija i suradnja u poslovnom okruženju

Ne dopustite da problemi u komunikaciji budu zapreka na vašem putu do poslovnog uspjeha. Usavršite vještine komunikacije u poslovnom okruženju uz stručno vodstvo i praktične primjere na jednodnevnom seminaru.

Uz teorijska izlaganja edukacija sadrži mnogo praktičnih vježbi koje će polaznicima pružiti uvid u vlastito ponašanje u radnom okruženju i kakav utjecaj ono može imati na njihovu učinkovitost i odnose sa suradnicima. Namijenjena je svima koji žele unaprijediti svoje komunikacijske vještine i međuljudske odnose u poslovnom okruženju (voditelji, stručnjaci, operativni izvršitelji, pripravnici), ali i svima koji žele usavršiti svoje komunikacijske vještine i razvijati harmonične odnose s drugim ljudima općenito. 

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Komunikacija i suradnja u poslovnom okruženju". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Komunikacija i suradnja u poslovnom okruženju". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Ciljevi seminara

Na ovome seminaru polaznici će: 

  • naučiti kako izgraditi visoko samopoštovanje i pozitivnu sliku o sebi
  • naučiti kako učinkovito prenijeti željenu poruku sugovorniku
  • naučiti aktivno slušati
  • naučiti postavljati prava pitanja 
  • naučiti zauzeti se za sebe i obraniti svoje osobne granice
  • naučiti na primjeren način izraziti neslaganje sa sugovornikom
  • naučiti odgovoriti na provokaciju
  • naučiti izbjeći pogreške u procjeni drugih ljudi
  • naučiti kako naša očekivanja utječu na naše ponašanje prema drugima i njihovo prema nama

Program seminara

09:00 - 10:30  Uvod u edukaciju

  • „JA” u radnom okruženju

10:30 - 10:45  Stanka za kavu

10:45 - 12:15  Komunikacija sa suradnici

12:15 - 13:00  Stanka za ručak

13:00 - 14:30  Asertivno ponašanje

14:30 - 14:45  Stanka za kavu

14:45 - 16:00  Kako graditi skladne međuljudske odnose 

O predavačici

mr. sc. Tihana Malenica Bilandžija

Profesorica psihologije, certificirani trener i coach sa završenim poslijediplomskim znanstvenim studijem iz područja marketinga. Posjeduje bogato iskustvo u obavljanju poslova selekcije, razvoja i obrazovanja zaposlenika. Posljednjih godina u središtu njezina profesionalnog interesa i angažmana su područja radnog učinka i nagrađivanja zaposlenika. U svojstvu internog trenera ili vanjskog predavača držala je edukacije i radionice iz domene upravljanja ljudskim potencijalima i osobnog razvoja. Članica je Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društva te Hrvatske udruge za coaching. 

Prednosti poslovnih edukacija u EdukaCentru

Prilagođeni tečajevi. Tečajevi su prilagođeni trenutnim kompetencijama polaznika stoga možeš biti siguran da nećeš gubiti vrijeme na materijale koji nisu prilagođeni tvom predznanju i mogućnostima.

Grupna nastava. Svoje nove poslovne vještine možeš učiti na grupnoj nastavi gdje odmah imaš priliku koristiti naučeno u komunikaciji s drugim polaznicima. Takav pristup edukaciji pomoći će ti sagledati problematiku iz različitih perspektiva i olakšati put do kreativnih rješenja.

Individualna nastava. Osim grupne, Edukacentar nudi i mogućnost individualne nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.

Nastava na lokaciji ili online. Osim nastave u suvremenim učionicama na našoj lokaciji, postoji i mogućnost organiziranja nastave na lokaciji koja tebi više odgovara. Uz to, organiziramo i online edukacije za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma.

Stjecanje novog zvanja. Po završetku određenih programa dobit ćeš certifikat od EdukaCentra koji omogućuje upis zvanja u radnu knjižicu.

Probni sat. Ako i dalje nisi siguran jesu poslovne u Edukacentru primjerene za tebe ili tvoje zaposlenike, postoji i mogućnost dogovaranja probnog sata tijekom kojeg se možeš osobno uvjeriti u sve nabrojane prednosti.