Komunikacija i suradnja u poslovnom okruženju

Ne dopustite da problemi u komunikaciji budu zapreka na vašem putu do poslovnog uspjeha. Usavršite vještine komunikacije u poslovnom okruženju uz stručno vodstvo i praktične primjere na jednodnevnom seminaru.

Uz teorijska izlaganja edukacija sadrži mnogo praktičnih vježbi koje će polaznicima pružiti uvid u vlastito ponašanje u radnom okruženju i kakav utjecaj ono može imati na njihovu učinkovitost i odnose sa suradnicima. Namijenjena je svima koji žele unaprijediti svoje komunikacijske vještine i međuljudske odnose u poslovnom okruženju (voditelji, stručnjaci, operativni izvršitelji, pripravnici), ali i svima koji žele usavršiti svoje komunikacijske vještine i razvijati harmonične odnose s drugim ljudima općenito. 

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Komunikacija i suradnja u poslovnom okruženju". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Komunikacija i suradnja u poslovnom okruženju". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Ciljevi seminara

Na ovome seminaru polaznici će: 

  • naučiti kako izgraditi visoko samopoštovanje i pozitivnu sliku o sebi
  • naučiti kako učinkovito prenijeti željenu poruku sugovorniku
  • naučiti aktivno slušati
  • naučiti postavljati prava pitanja 
  • naučiti zauzeti se za sebe i obraniti svoje osobne granice
  • naučiti na primjeren način izraziti neslaganje sa sugovornikom
  • naučiti odgovoriti na provokaciju
  • naučiti izbjeći pogreške u procjeni drugih ljudi
  • naučiti kako naša očekivanja utječu na naše ponašanje prema drugima i njihovo prema nama

Program seminara

09:00 - 10:30  Uvod u edukaciju

  • „JA” u radnom okruženju

10:30 - 10:45  Stanka za kavu

10:45 - 12:15  Komunikacija sa suradnici

12:15 - 13:00  Stanka za ručak

13:00 - 14:30  Asertivno ponašanje

14:30 - 14:45  Stanka za kavu

14:45 - 16:00  Kako graditi skladne međuljudske odnose 

O predavačici

mr. sc. Tihana Malenica Bilandžija

Profesorica psihologije, certificirani trener i coach sa završenim poslijediplomskim znanstvenim studijem iz područja marketinga. Posjeduje bogato iskustvo u obavljanju poslova selekcije, razvoja i obrazovanja zaposlenika. Posljednjih godina u središtu njezina profesionalnog interesa i angažmana su područja radnog učinka i nagrađivanja zaposlenika. U svojstvu internog trenera ili vanjskog predavača držala je edukacije i radionice iz domene upravljanja ljudskim potencijalima i osobnog razvoja. Članica je Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društva te Hrvatske udruge za coaching. 

Trajnje

60 minuta individualna online nastava

90 minuta grupna nastava (do 3 osobe)

Individualna nastava  Edukacentar nudi mogućnost individualne online nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.