Komunikacijski virtuoz i velike tajne prodaje

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Komunikacijski virtuoz i velike tajne prodaje". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Komunikacijski virtuoz i velike tajne prodaje". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Moduli

1. Komunikacijski virtuoz - sve što je potrebno za izvrsnu kounikaciju i javni nastup

Komunikacija je iznimno bitan faktor privatnog i poslovnog uspjeha. Ako promotrimo najuspješnije ljude svijeta uočit ćemo da su izvrsni komunikatori. Što je presudno za uspješnu komunikaciju te koje su komunikacijske tehnike potrebne u tom procesu, obradit ćemo na ovoj radionici. Uz to, pričat ćemo i o tome kao biti izvrstan na sceni te što je moć prvog dojma. 

2. Sve što ste željeli znati o prodaji - interaktivna radionica

Kao što sam naslov kaže, na ovoj radionici imat ćete priliku raspravljati te postaviti bilo koje pitanje na temu prodaje. Sve ono što vam je ikad predstavljalo zapreku na ovu temu, zajedno ćemo riješiti s lakoćom. Prodajom se bavim cijeli život, od trenutka kada sam prodala prvog "Zagora" s 9 godina pa sve do danas i to je vještina u kojoj najviše uživam. Iako će vam najveći broj ljudi reći da se najmanje vole baviti prodajom, ne mora biti tako. Prije nego išta prodamo, trebamo osvijestiti da najprije prodajemo sebe. Pričat ćemo o strasti, entuzijazmu i svemu što je potrebno da biste bili vrhunski prodavač. 

O predavaču

Željka Barišić je poduzetnica i sportašica, diplomirala je ekonomiju na Fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku, njezina velika strast su prodaja, financije, putovanja te dobre knjige. Više od deset godina bavila se integriranom marketinškom komunikacijom radeći u agencijama za istraživanje tržišta te Business Intelligence u Zagrebu.

Forca Digital Agency njezina je agencija koja se bavi digitalnim marketingom, event managementom te game developmentom. Blogerica je i predavačica InspireMe portala i konferencije. Novinarka je časopisa Poduzetnik i Lider. Intenzivno se bavi prodajom i networkingom posljednje desetljeće. Osnivačica je i Adria Business Networka.

Trajnje

Sa snažnim fokusom na individualne potrebe, pružamo personalizirani pristup nastavi našim klijentima.

Naš tim stručnjaka posvećen je osiguravanju da svaki klijent dobije obrazovno iskustvo prilagođeno njihovim jedinstvenim potrebama i ciljevima.

Kroz individualni pristup, nudimo visoko kvalitetnu i efikasnu nastavu koja potiče učenje i napredak svakog pojedinca. Naš cilj je pružiti potpunu podršku i osigurati postizanje optimalnih rezultata za svakog klijenta.