Prezentacijske vještine i javni nastup

Najčešće zapreke koje onemogućuju pojedinca da bude dobar govornik jesu govornički strah i trema. Mi smo ovdje da ti pomognemo da kroz kvalitetnu pripremu i prezentacijske vještine stekneš samopouzdanje koje je ključ svakog dobrog nastupa.

Cilj je seminara podučiti kako razviti vještine prezentiranja uz pomoć savjetovanja iz područja komunikacijskih i prezentacijskih vještina, medijskog i javnog nastupanja, osobnog i timskog razvoja.

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Prezentacijske vještine i javni nastup". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Prezentacijske vještine i javni nastup". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Teme seminara

  • Javni nastup i govorničke vještine
  • Javni nastup, komunikacija i glumačke vještine u prodaji
  • Verbalna i neverbalna komunikacija
  • Javni nastup, komunikacija i glumačke vještine kod razgovora za posao
  • Kako izgledam, kad ne gledam? (gluma i kamera)
  • Pitanja i odgovori

O predavaču

Nika Levak diplomirala je Glumu i medije u klasi profesora Šerbedžije. Nakon toga, upisuje Fakultet političkih znanosti na kojem završava smjer Odnosi s javnošću.

Osim glumačkih i voditeljskih angažmana, bavi se treninzima javnog nastupa, prodajnih, glumačkih i komunikacijskih vještina.

Vlasnica je agencije Vukovi komunikacije koja se bavi poslovnom edukacijom, te savjetovanjima iz područja komunkacijskih i prezentacijskih vještina, medijskog i javnog nastupanja, osobnog i timskog razvoja. 

Do prije tri mjeseca, bila je dio najveće medijske kuće u Hrvatskoj, Media Towera. Surađuje s farmaceutskim kompanijama, medijskim kućama i edukacijskim centrima.

Radi s glasnogovornicima korporacija i ministarstava RH kao trener.

Voditelj edukacije

Osim stručnosti, naši voditelji odlikuju se i izvanrednim komunikacijskim vještinama, što osigurava jasnu i učinkovitu prezentaciju sadržaja. Njihov pristup je prilagođen potrebama i razinama znanja naših polaznika, što doprinosi pozitivnom i poticajnom obrazovnom okruženju.

Naša misija je pružiti vrhunsko obrazovanje koje će našim polaznicima omogućiti osobni i profesionalni rast. Uvjereni smo da naši stručnjaci, sa svojom predanošću i ekspertizom, igraju ključnu ulogu u ostvarivanju ove misije. Pozivamo vas da se pridružite našim edukacijama i iskusite prednosti učenja od najboljih u svojim područjima.