Team building

Tvrtka ste koja želi ojačati svoj tim, poboljšati međuljudske odnose ili možda motivirati svoje djelatnike na zabavan način? Želite stvoriti tim u kojeg se možete uvijek pouzdati? Ako je Vaš odgovor DA, onda je ovaj program kao stvoren za Vas! Team building je skupni naziv za različite vrste aktivnosti pomoću kojih se poboljšava osjećaj za suradnju, međuljudski odnosi među timovima, pospješuje se razvoj grupe te se poboljšava učinkovitost.

Znate li da se posljednjih deset godina tvrtke u sve većem broju odluče odvojiti vrijeme za team building? Cilj ovakvih programa je stvoriti zdravu atmosferu i odlične međuljudske odnose unutar timova, koji bi se u svakodnevici održavali i na poslovnom, profesionalnom planu. Pomoću ovih programa motivirat ćete svoje djelatnike u druženju i zabavi, ali i potaknuti njihovu kreativnost.

poslovna učinkovitost

Prednosti team building programa su razne:

  • poboljšanje motivacije
  • poboljšanje međuljudskih odnosa
  • poboljšava se produktivnost i komunikacija
  • definiraju se prednosti i slabosti timova
  • definiraju se uloge u timovima
  • timski se rješavaju problemi
  • osobni i profesionalni razvoj

EdukaCentar u svojoj ponudi nudi team building programe. Programi se održavaju u višednevnom obliku te se prilagođavaju Vašim potrebama i željama.

Naše programe odlikuju atraktivne destinacije, prirodno okruženje, gastronomski užici, opuštanje, razni tretmani te zabava. Ukoliko ste tvrtka koja želi za nježniji spol organizirati team building, u mogućnosti smo organizirati i team building kreiran samo za ženski rod.

Team building

Stojimo Vam na raspolaganju za organizaciju team building programa, uz kojeg ćete se zabaviti, ojačati timski duh i povećati zadovoljstvo djelatnika.

centar zagreb

Trajnje

60 minuta individualna online nastava

90 minuta grupna nastava (do 3 osobe)

Individualna nastava  Edukacentar nudi mogućnost individualne online nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.