Time Management

U današnjem brzom i zahtjevnom svijetu, vještine upravljanja vremenom su ključne za postizanje uspjeha, te privatnog i poslovnog zadovoljstva.

Edukacija o upravljanju vremenom pruža temeljne alate i strategije koje pojedincima omogućuju da bolje organiziraju svoje vrijeme, prioritiziraju zadatke i postignu svoje ciljeve efikasnije.

Kreni individualno

Prilagodi nastavu svojim potrebama i brže postigni željeni cilj! Rezerviraj probni sat po povoljnoj cijeni i ako budeš zadovoljan, zajedno ćemo kreirati individualnu nastavu za tebe.

Rezerviraj probni sat
  1. Razumijevanje Vlastitog Vremena: Analiza vlastitih navika i obrasca korištenja vremena kako bi se identificirale učinkovite i neefikasne prakse.
  2. Postavljanje Ciljeva i Prioriteta: Tehnike za postavljanje SMART ciljeva (Specifični, Mjerljivi, Ostvarivi, Relevantni, Vremenski određeni) i identificiranje prioriteta kako bi se fokusiralo na najvažnije zadatke.
  3. Planiranje i Organizacija: Razvoj vještina planiranja koje uključuju korištenje alata poput kalendara, planera i to-do lista kako bi se osiguralo efikasno raspoređivanje vremena i zadataka.
  4. Rješavanje Preopterećenosti: Strategije za suočavanje s preopterećenošću poslom i stresom te ravnoteža između poslovnih i privatnih obveza.

Termin edukacije: 15.05.2024.

Vrijeme: 18:00 h

Individualna nastava

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati i kroz individualnu nastavu. Prilagodi nastavu svojim potrebama i mnogo brže postigni željeni cilj!

Prednosti individualne nastave su:

  • Brže usvajanje gradiva (u 50% satnice predviđene za grupnu nastavu moguće je prijeći predviđeno gradivo)
  • Nema ograničenja u broju sati i brzini napredovanja
  • Potpuna usklađenost sadržaja predavanja s tvojim ciljevima
  • Maksimalna fleksibilnost termina
  • Mogućnost otkazivanja dogovorenog termina zbog izvanrednih obveza (do 24 sata ranije bez naknade)
  • Mogućnost odabira povoljnijeg plaćanja u paketima od 10, 20, 30 ili više školskih sati

Kreirajmo zajedno edukaciju prilagođenu tvojim potrebama

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.