Upravljanje radnim učinkom

Edukacija je koncipirana kao kombinacija predavanja i praktičnih vježbi. Polaznici će dobiti sve potrebne informacije o preduvjetima za uspostavu sustava upravljanja radnim učinkom zaposlenika, fazama implementacije i načinu njegova funkcioniranja u praksi. Namijenjena je voditeljima, stručnjacima i pripravnicima zaposlenima u području upravljanja ljudskim potencijalima, menadžerima i voditeljima svih razina i funkcija te voditeljima timova. 

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Upravljanje radnim učinkom". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Upravljanje radnim učinkom". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Program seminara

09:00-10:30  Uvod u edukaciju

  • Načela upravljanja radnim učinkom s pomoću ciljeva i pretpostavke za uspostavu sustava 

10:30-10:45  Stanka za kavu

10:45-12:15  Radne kompetencije

12:15-13:00  Stanka za ručak

13:00-14:30  Godišnji razgovor

                   Planiranje ciljeva

14:30-14:45  Stanka za kavu

14:45-16:00  Praćenje i evaluacija ostvarenja ciljeva

                   Komunikacija sa suradnicima

O predavačici

mr. sc. Tihana Malenica Bilandžija

Profesorica psihologije, certificirani trener i coach sa završenim poslijediplomskim znanstvenim studijem iz područja marketinga. Posjeduje bogato iskustvo u obavljanju poslova selekcije, razvoja i obrazovanja zaposlenika. Posljednjih godina u središtu njezina profesionalnog interesa i angažmana su područja radnog učinka i nagrađivanja zaposlenika. U svojstvu internog trenera ili vanjskog predavača držala je edukacije i radionice iz domene upravljanja ljudskim potencijalima i osobnog razvoja. Članica je Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društva te Hrvatske udruge za coaching. 

Ciljevi seminara

Na ovoj edukaciji polaznici će naučiti: 
  • Što su ključne pretpostavke i preduvjeti za uvođenje sustava upravljanja radnim učinkom
  • Koja je uloga kompetencija u upravljanju radnim učinkom
  • Koje aktivnosti obuhvaća proces upravljanja radnim učinkom
  • Kako formulirati ciljeve zaposlenika
  • Kako se pripremiti za vođenje godišnjih razgovora
  • Kako evaluirati postignuti radni učinak
  • Kako komunicirati sa zaposlenicima na konstruktivan i motivirajući način
U skladu s tim dobit će sve potrebne informacije i alate za uvođenje sustava upravljanja radnim učinkom u svojoj organizaciji.

Prednosti poslovnih edukacija u EdukaCentru

Prilagođeni tečajevi. Tečajevi su prilagođeni trenutnim kompetencijama polaznika stoga možeš biti siguran da nećeš gubiti vrijeme na materijale koji nisu prilagođeni tvom predznanju i mogućnostima.

Grupna nastava. Svoje nove poslovne vještine možeš učiti na grupnoj nastavi gdje odmah imaš priliku koristiti naučeno u komunikaciji s drugim polaznicima. Takav pristup edukaciji pomoći će ti sagledati problematiku iz različitih perspektiva i olakšati put do kreativnih rješenja.

Individualna nastava. Osim grupne, Edukacentar nudi i mogućnost individualne nastave što dodatno ubrzava tvoj dolazak do cilja. Dok pohađaš individualnu nastavu nisi ograničen brojem sati ili razinom znanje ostatka grupe te potpuno možeš prilagoditi termine svojim obvezama.

Nastava na lokaciji ili online. Osim nastave u suvremenim učionicama na našoj lokaciji, postoji i mogućnost organiziranja nastave na lokaciji koja tebi više odgovara. Uz to, organiziramo i online edukacije za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma.

Stjecanje novog zvanja. Po završetku određenih programa dobit ćeš certifikat od EdukaCentra koji omogućuje upis zvanja u radnu knjižicu.

Probni sat. Ako i dalje nisi siguran jesu poslovne u Edukacentru primjerene za tebe ili tvoje zaposlenike, postoji i mogućnost dogovaranja probnog sata tijekom kojeg se možeš osobno uvjeriti u sve nabrojane prednosti.