Komunikacija i suradnja u poslovnom okruženju

Ne dopustite da problemi u komunikaciji budu zapreka na vašem putu do poslovnog uspjeha. Usavršite vještine komunikacije u poslovnom okruženju uz stručno vodstvo i praktične primjere na jednodnevnom seminaru.

Uz teorijska izlaganja edukacija sadrži mnogo praktičnih vježbi koje će polaznicima pružiti uvid u vlastito ponašanje u radnom okruženju i kakav utjecaj ono može imati na njihovu učinkovitost i odnose sa suradnicima. Namijenjena je svima koji žele unaprijediti svoje komunikacijske vještine i međuljudske odnose u poslovnom okruženju (voditelji, stručnjaci, operativni izvršitelji, pripravnici), ali i svima koji žele usavršiti svoje komunikacijske vještine i razvijati harmonične odnose s drugim ljudima općenito. 

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Komunikacija i suradnja u poslovnom okruženju". Molim te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Komunikacija i suradnja u poslovnom okruženju". Molim te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

O predavačici

mr. sc. Tihana Malenica Bilandžija

Profesorica psihologije, certificirani trener i coach sa završenim poslijediplomskim znanstvenim studijem iz područja marketinga. Posjeduje bogato iskustvo u obavljanju poslova selekcije, razvoja i obrazovanja zaposlenika. Posljednjih godina u središtu njezina profesionalnog interesa i angažmana su područja radnog učinka i nagrađivanja zaposlenika. U svojstvu internog trenera ili vanjskog predavača držala je edukacije i radionice iz domene upravljanja ljudskim potencijalima i osobnog razvoja. Članica je Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društva te Hrvatske udruge za coaching. 

Ciljevi seminara

Na ovome seminaru polaznici će: 

  • naučiti kako izgraditi visoko samopoštovanje i pozitivnu sliku o sebi
  • naučiti kako učinkovito prenijeti željenu poruku sugovorniku
  • naučiti aktivno slušati
  • naučiti postavljati prava pitanja 
  • naučiti zauzeti se za sebe i obraniti svoje osobne granice
  • naučiti na primjeren način izraziti neslaganje sa sugovornikom
  • naučiti odgovoriti na provokaciju
  • naučiti izbjeći pogreške u procjeni drugih ljudi
  • naučiti kako naša očekivanja utječu na naše ponašanje prema drugima i njihovo prema nama

Program seminara

09:00 - 10:30  Uvod u edukaciju

  • „JA” u radnom okruženju

10:30 - 10:45  Stanka za kavu

10:45 - 12:15  Komunikacija sa suradnici

12:15 - 13:00  Stanka za ručak

13:00 - 14:30  Asertivno ponašanje

14:30 - 14:45  Stanka za kavu

14:45 - 16:00  Kako graditi skladne međuljudske odnose