Podešavanje i održavanje PC računala

Nauči samostalno održavati i nadograđivati svoje računalo. Uz znanja koja ti pruža ova seminar uštedi vrijeme, živce i novac.

Kreni individualno

Prilagodi nastavu svojim potrebama i brže postigni željeni cilj! Rezerviraj probni sat po povoljnoj cijeni i ako budeš zadovoljan, zajedno ćemo kreirati individualnu nastavu za tebe.

Rezerviraj probni sat

Živimo u vremenu brzog rasta informatičke industrije gdje se nove tehnologije brzo pojavljuju, ali još brže zastarijevaju. Softverska i hardverska nadogradnja računala, kao i osnovni poslovi oko održavanja računala i manipulacije raznim vrstama datoteka znanja su koja danas predstavljaju dio opće informatičke pismenosti.

Individualna nastava

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati i kroz individualnu nastavu. Prilagodi nastavu svojim potrebama i mnogo brže postigni željeni cilj!

Prednosti individualne nastave su:

 • Brže usvajanje gradiva (u 50% satnice predviđene za grupnu nastavu moguće je prijeći predviđeno gradivo)
 • Nema ograničenja u broju sati i brzini napredovanja
 • Potpuna usklađenost sadržaja predavanja s tvojim ciljevima
 • Maksimalna fleksibilnost termina
 • Mogućnost otkazivanja dogovorenog termina zbog izvanrednih obveza (do 24 sata ranije bez naknade)
 • Mogućnost odabira povoljnijeg plaćanja u paketima od 10, 20, 30 ili više školskih sati

Kreirajmo zajedno edukaciju prilagođenu tvojim potrebama

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Podešavanje i održavanje PC računala". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Grupna nastava

Trenutno formiramo grupe za "Podešavanje i održavanje PC računala". Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja o mogućim grupnim terminima za ovaj tečaj.

Prijava

Kreni online

Sve tečajeve iz naše ponude možeš pohađati online za strukturirano i organizirano učenje iz udobnosti vlastitog doma. Molimo te prijavi se putem obrasca kako bi te mogli informirati s više detalja.

Kako se upisati?

Preporučujemo da nam se javiš i da organiziramo neobavezni susret s predavačem. Nakon što se upoznate, zajedno ćete se dogovoriti o modelu edukacije koji bi najbolje odgovarao tvojem trenutačnom znanju i ciljevima.

Naša su ti vrata uvijek otvorena.

Napomena: Za više informacija obrati nam se mailom, telefonom ili nas osobno posjeti.

Veselimo se tvom dolasku!

Program seminara

Cilj ovog seminara je naučiti polaznike instalirati operativni sustav, potrebne upravljačke programe te instalirati novu karticu unutar računala, podesiti pisač, instalirati i ukloniti programe, obavljati redovno održavanje računala…

Sadržaj

 • Dijelovi računala: Instaliranje operativnog sustava (WinXP) - Instaliranje nove kartice - Pogonski programi (Drivers), Instaliranje pisača - Instaliranje fontova
 • Formatiranje magnetskih medija: Izrada i korištenje Start Up diskete - Podešavanje startnog izbornika i trake sa zadaćama
 • Održavanje računala: ScanDisk, Disk Cleanup, Disk Defragmenter, Compression Agent
 • Podešavanje grafičke kartice: Upravljanje aplikacijama - Task Manager - Virusi i zaštita -  Folder Options - Vrste datoteka - Komprimiranje podataka (WinZip)
 • DOS: Uvod, Osnovne komande i komande za upotrebu čvrstog diska i disketa...

Trajanje

 • 20 školskih sati

Predznanje

 • Osnove PC računala i Windows XP ili odgovarajuće znanje

Nastavni materijal

 • Priručnik za polaznike: "Podešavanje i održavanje računala", grupa autora